Arctic Cat Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Ostatni rysunek dzisiaj- Trixie miało wyjść tak jak przy Rarity, ale nie wyszło Czekam na Wasze opinie, no i na requesty jeśli jakieś są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ostatni rysunek dzisiaj- Trixie miało wyjść tak jak przy Rarity, ale nie wyszło Czekam na Wasze opinie, no i na requesty jeśli jakieś są Ten zły wyraz twarzy - podoba mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Miała być Applejack i Applebloom a mam wrażenie, że patrzę się na dwa kartofle....... http://oi46.tinypic.com/vffkf6.jpg może kupię Promarker'y żeby zrobić coś w kolorze, jak myślicie: dobry pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Thats so cute! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Miała być Applejack i Applebloom a mam wrażenie, że patrzę się na dwa kartofle....... http://oi46.tinypic.com/vffkf6.jpg może kupię Promarker'y żeby zrobić coś w kolorze, jak myślicie: dobry pomysł? Rysunek świetny, pomysł też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 A teraz chodźmy do galerii z Rarity czekam na opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Ulalala! [Jak mówi mój kolego] Prosowatość sama w sobie ;P W sensie że ten rysunek jest epicki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 A już się miałem pytać co znaczy "prosowatość" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 A teraz chodźmy do galerii z Rarity czekam na opinie Bardzo ładne, nie mam się do czego przyczepić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Dziękuje , no ale tak na serio nie jest tak dobrze, beret jest źle "pokolorowany" , cieniowania praktycznie nie ma a jak jest to brzydko. No i kontury beretu są krzywe i jeszcze parę rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Hej, kontury tego beretu wcale nie są krzywe. On jest po prosu mocherowy ;P a mocher się tak dziwnie zagina Przepraszam za ten żarcik. Tak naprawdę to wcale nie wygląda tak źle Nie masz się czym przejmować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 A teraz chodźmy do galerii z Rarity czekam na opinie świetne! nie ma sie do czego przyczepić :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Dziękuje , no ale tak na serio nie jest tak dobrze, beret jest źle "pokolorowany" , cieniowania praktycznie nie ma a jak jest to brzydko. No i kontury beretu są krzywe i jeszcze parę rzeczy Wyszło świetnie, kontury są proste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Zacne rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Zacne rysunki Zacne to za mało powiedziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Od kiedy wróciłem do domu czekam na jakąś nową pracę - Doczekam się dzisiaj ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Nie obiecuje,niestety. Próbowałem dziś załatwić markery w niższej cenie (11,40 za sztukę to przegięcie) i trochę mi się zeszło. No, ale zobaczę może coś tam będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Nie obiecuje,niestety. Próbowałem dziś załatwić markery w niższej cenie (11,40 za sztukę to przegięcie) i trochę mi się zeszło. No, ale zobaczę może coś tam będzie Kup w Tesco lub w kiosku - Powinno wyjść poniżej 5 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Możesz mi wierzyć, że akurat tych konkretnych markerów w Tesco nie znajdziesz Specjalnie mi się nie chciało no ale trochę narysowałem. http://oi47.tinypic.com/34hfnfc.jpg Może chcielibyście coś albo kogoś konkretnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Może Flutterkę narysuj, jeszcze jej tu chyba nie było. Ładnie proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Możesz mi wierzyć, że akurat tych konkretnych markerów w Tesco nie znajdziesz Specjalnie mi się nie chciało no ale trochę narysowałem. http://oi47.tinypic.com/34hfnfc.jpg Może chcielibyście coś albo kogoś konkretnego? W Tesco wszystko znajdziesz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Rysunki świetne! A z każdym kolejnym coraz lepsze Tylko trochę za mało Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Mówię Ci ziom, sprawdź w Tesco xD Jeśli chcesz to możesz też obczaić mój rysunek w temacie Dark'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Fluttershy Jutro raczej nic nie narysuję, bo muszę wreszcie zrobić speech na angielski. Twilight prawdopodobnie będzie w czwartek a jeśli nie to najpewniej w sobotę. Wiem, że trochę długo ale w piątki do domu wracam po 20 i nie mam po prostu siły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Fajna praca,ogólnie miło się ogląda Twoje rysunki i co tu dużo gadać ;d. Rozumiem,poczekamy sobie trochę dłużej ale no nic nie szkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts