Nogalik Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Bardzo fajne, zresztą jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 Przez jeden dzień ( no może dwa) człowiek nic nie wrzuci a temat już jest praktycznie martwy..... Wpadło mi dziś trochę wolnego czasu więc narysowałem Twilight Mam nadzieję, że się podoba, postaram się żeby w najbliższym czasie pojawiło się więcej rysunków Twi, Cherry Oczywiście czekam na następne zamówienia, na koniec dodam, że najprawdopodobniej niedługo pojawią się kolorowe rysunki. Stosunkowo niedługo bo na pewno nie w przeciągu najbliższych 15 czy 20 dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Twilight! Nareszcie! Świetnie Ci wyszła A może teraz dla odmiany narysujesz... Twilight Sparkle?^^ Czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Fluttershy Dziękuję bardzo ładna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Świetna Twilight, ziom. Twoja rada z ołówkami bardzo mi pomogła, już niedługo mam zamiar narysować coś epickiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Fajnie Cherry, że też nie lubisz monotonności guess who? Co ma być następne? ps. sory za te krechy na ogonie miało wyjść inaczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Fajne, fajne. Ziom xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 W tym miejscu, powinieniem podziękować Nogalikowi, bez którego byłoby tu..... pusto. Mam nadzieje, że Rainbow się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 W tym miejscu, powinieniem podziękować Nogalikowi, bez którego byłoby tu..... pusto. Mam nadzieje, że Rainbow się podoba. Cała przyjemność po mojej stronie, ziom. A co do Rainbow, to bardzo mi się podoba, rysunek świetnie wykonany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Dzięki Jako ciekawostkę wrzucam........ dokładnie to samo! No tyle, że wykonane w całości cienkopisem sam byłem ciekawy jak to wyjdzie. Z rozpędu zrobiłem na twarzy niemożliwy cień http://oi48.tinypic.com/2qno77k.jpg Chodzi o brodę niestety już się nie dało zetrzeć..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Wyszło ciekawie, pierwszy raz widzę coś takiego i mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Oh yeah! Pokazałeś klasę. Te rysunki są genialne! Po prostu genialne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Oh yeah! Pokazałeś klasę. Te rysunki są genialne! Po prostu genialne! Zgadzam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Jej, dzięki Naprawdę dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Jej, dzięki Naprawdę dziękuje. Spoko, ziom Mam dobrą informacje, zacząłem odróżniać Ciebie i Dark'a. Wcześniej nie mogłem się połapać który to który - Podobne avatary, świetne rysunki i ten talent były dla mnie nie do odróżnienia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Fajne cienie ,popracuj jeszczę trochę nad kucykami ocenisz moje rysunki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Jeszcze jeden rysunek jednego z dwóch najfajniejszych pegazów. Mam nadzieję, że lepszy od poprzedniego Rainbow Dash Idąc w ślady kochamMLP, czekam na dobrą krytykę..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Hmm, rysunek spoko, naprawdę fajny. Tylko jak gdyby trochę za krótkie nogi [ale to tylko moje zdanie ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Hmm, rysunek spoko, naprawdę fajny. Tylko jak gdyby trochę za krótkie nogi [ale to tylko moje zdanie ] Postaram się poprawić fajnie, że piszesz, że coś jest nie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fajne, moim zdaniem wszystko jest dopięte na ostatni guzik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Już jestem, czy dopiero staję się monotonny? Rainbow Dash v.2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fajne, v2 jest lepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Cieszę się, że komuś się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Cieszę się, że komuś się podoba Uwierz, nie tylko mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Wersja v2 jest już lepsza od swojej poprzedniczki ;D Naprawdę z czasem coraz lepiej wychodzą ci rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts