Arctic Cat Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Dzięki, staram się Zna któryś z Was może poradnik, czy coś w tym stylu, jak robić cienie i refleksy światła na włosach? Myślę, że fajnie by to wyglądało a nie specjalnie mam pomysł jak to powinno wyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Hmmm... tak powiem ci szczerze, że też szukam czegoś takiego i ciężko jest znaleźć jakiś porządny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Polecam wam google Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 I tutaj cię zaskoczę Jest 1001 innych podobnych rzeczy ale tego konkretnego i zrozumiałego nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 I tutaj cię zaskoczę Jest 1001 innych podobnych rzeczy ale tego konkretnego i zrozumiałego nie ma... Zaskoczyłeś mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie mam co komentować, więc skomentuję to. Czysta zajedwabistość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Musi Ci się nieźle nudzić Nowy rysunek, Rarity. Mam wrażenie, że tylna noga nie pasuje do reszty. Nogaliku, Dark dziękuję, że chce Wam się komentować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 A pewnie że się chce! Coś takiego zasługuje na to! ;D Nie masz racji. Tylna noga pasuje idealni . Z recztą cały rysunek jest ideałem w ideale ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ziom, to dla mnie przyjemność komentować w Twoim temacie Rarity wyszła świetnie, moim zdaniem tylna noga idealnie pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Fajnie, że Wam się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Fajnie, że Wam się podoba Podoba to mało powiedziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Sory, ze dziś nic nie ma, ale byłem w teatrze. Piszę dlatego, że jedna z aktorek była osobą, która dubbingowała AJ w polskiej wersji ^^ Brakuje mi słów żeby wyrazić moje, początkowo, zaskoczenie, które potem przerodziło się w hmm coś na kształt podziwu i radości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Sory, ze dziś nic nie ma, ale byłem w teatrze. Piszę dlatego, że jedna z aktorek była osobą, która dubbingowała AJ w polskiej wersji ^^ Brakuje mi słów żeby wyrazić moje, początkowo, zaskoczenie, które potem przerodziło się w hmm coś na kształt podziwu i radości. A na jakim przedstawieniu byłeś ? Pod jakim tytułem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 "Moralność pani Dulskiej" Gabrieli Zapolskiej. Mam dla was, no trochę brzydką, ale jednak niespodziankę Tak, wiem to znowu Rainbow Dash ale jest trochę inna niż reszta. Wyszło tak sobie a raczej słabo, jak już pisałem. Czekam na krytykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Ziom, sztukę obczaję potem. A co do rysunku, to naprawdę fajnie Ci wyszło, chociaż troszkę wyszedłeś za linie w okolicy oka (czepiam się), to te nowe markery ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Wyjść poza linie to jest tu całe mnóstwo a nawet więcej. Tak to te markery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Hej! Świetnie ci to wyszło! ;D Jak ja próbowałem zrobić coś markerami to... pozostawię to beż komentarza ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Zrób więcej prac za pomocą markerów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Postaram się, tylko dość długo się je robi. Chyba wolę ołówek.... Fluttershy Choć tu też pięknie na pewno nie jest. Mam wrażenie, ze tylko Wy dwaj jeszcze tu zaglądacie. Dzięki Może rysunki są brzydsze niż myślę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Twoje rysunki są świetne. Ludzie tutaj nie zaglądają, bo nie mają czasu. Tylko ja jestem takim no-life Bardzo ładna Fluttershy, napis obok niej również xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Twoje rysunki są świetne. Ludzie tutaj nie zaglądają, bo nie mają czasu. Tylko ja jestem takim no-life Bardzo ładna Fluttershy, napis obok niej również xD Twoja logika jest zadziwiająca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 heh Niesamowicie podoba mi się sposób w jaki przedstawiłeś skrzydła Bardzo ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Twoja logika jest zadziwiająca Jak to ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 ekhem ja też tu zaglądam:TWcU3: ale jestem cichym człowieczkiem i nie pisze komentarzy^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 ekhem ja też tu zaglądam:TWcU3: ale jestem cichym człowieczkiem i nie pisze komentarzy^^ Igorze, spójrz. Nie tylko ja tutaj zaglądam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts