Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 ekhem ja też tu zaglądam:TWcU3: ale jestem cichym człowieczkiem i nie pisze komentarzy^^ Wybacz No i dziękuje za oglądanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Spoko, ziom xD Kiedy nowe prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Dzisiaj. Rysunek, zresztą pierwszy, nie związany z MLP. Trochę mi nie wyszedł bo prawie nigdy nie rysuję ludzi, no ale sami oceńcie. marine Ta stopa z przodu tak mi mi nie wyszła, że aż mnie to śmieszy EDIT Cały rysunek tak mi nie wyszedł, że aż mnie śmieszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Fajne, naprawdę śmieszne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Wiem, wyszedł tak sobie. Może kiedyś narysuję jakiegoś człowieka lepiej....... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wyszedł świetnie, może tylko kilka elementów troszkę za małych ale wobec takiego talentu wszystko można wybaczyć ;D Ja na przykład nie umiem rysować ludzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wyszedł świetnie, może tylko kilka elementów troszkę za małych ale wobec takiego talentu wszystko można wybaczyć ;D Ja na przykład nie umiem rysować ludzi... Ja wcale nie umiem rysować i żyję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dzięki Dark, jesteś zbyt bezkrytyczny wobec moich rysunków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 twoje obrazki są prześliczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Nie mogę byś krytyczny wobec twoich rysunków ponieważ nie lubie kłamać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Nie mogę byś krytyczny wobec twoich rysunków ponieważ nie lubie kłamać Ja też tego nie lubię, wypowiadam się szczerze na temat każdej pracy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wybaczcie, że tak późno. Dziś pojawi się jeszcze wiele rysunków a jako pierwsza Fluttershy Jeśli macie jakieś zamówienia to czekam ze zniecierpliwieniem, nie muszą być to kucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wszystko pięknie, ładnie tylko to "F" przypomina mi "T". Mam dla Ciebie dość nietypowe zamówienie. Otóż: Chciałbym abyś narysował moją tapetę na pulpit. (tak wiem, jestem trochę dziwny).Jeśli chcesz się podjąć tego wyzwania, to tutaj masz ss: http://i49.tinypic.com/29d6z9g.png Wstawiam ss pulpitu, bo nie wiem gdzie jest ta tapeta .. Jestem ciekaw czy podołasz temu wyzwaniu Ps: Zalecam użycie cyrkla. Rysuj tylko tapetę, ikonki i pasek zadań sobie daruj xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fluttershy wyszła jaz zawsze świetnie! Tylko jak da mnie troszkę za ostry nos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fluttershy wyszła jaz zawsze świetnie! Tylko jak da mnie troszkę za ostry nos Czepiasz się .. To tylko drobny szczegół xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Nie no błagam, jak coś jest nie tak to to nie jest szczegół tylko gargantuicznej wielkości błąd. Następnym razem będzie lepiej Teraz pojawi się Twilight miałem taką samą minę jak zobaczyłem rysunek. Sory za tyle wyjść poza linię, trochę improwizowane kolory no i jeszcze kartka zaczęła przemiękać tu i tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Twilight wyszła bardzo ładnie, prace za pomocą markerów wychodzą Ci świetnie. Ps: Ziom, nudzi mi się. Mogę naostrzyć wszystkie Twoje ołówki, co Ty na to ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Właściwie ołówków mam tylko 9 więc długo Ci to nie zajmie. Niestety zadnie okazało się za trudne, zamiast tapety wyszła szara kupa. Sory, może poproś o coś bardziej kształtnego. To znaczy prostszego...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ehh, szkoda Zaraz coś znajdę xD Narysuj to: http://i46.tinypic.com/nf9y0.png Jeśli to nie kłopot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 a spróbowałbyś narysować taką twilight http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2011/148/3/0/wings___twilight_sparkle_by_rizcifra-d3hfjwh.png ? jak za trudne to nie musisz robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Twi jest świetna. Aż trudno uwierzyć że to jest zrobione mazakami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dziękuje Dark, tak naprawdę to tylko zasługa dobrych markerów...... Kolejny rysunek: Applejack Mam nadzieję, że wykonany staranniej niż poprzedni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 ta applejack jest super nie mam sie do czego przyczepić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ziom, to jest świetnie, rysunki za pomocą markerów wychodzą Ci o wiele lepiej Kiedy narysujesz mojego Rigbiego ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dzięki, sory Nogalik nie zauważyłem postu, bo zrósł się z poprzednim. Zaraz zrobię. A co do Twilight to mogę Ją zrobić tylko nie w kolorze. Nie mam aż tylu różnych odcieni, a nawet gdyby to byłoby to za trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts