Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dzięki, sory Nogalik nie zauważyłem postu, bo zrósł się z poprzednim. Zaraz zrobię. A co do Twilight to mogę Ją zrobić tylko nie w kolorze. Nie mam aż tylu różnych odcieni, a nawet gdyby to byłoby to za trudne. spoko może być też szara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ziom, zaostrzyłem Twoje ołówki, co dalej robić ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Nie mam pojęcia co to Nogalik, ale narysowałem http://oi46.tinypic.com/j809ki.jpg Postarałem się możliwie jak najlepiej odwzorować Twilight Martucha mam nadzieję, ze Ci się podoba Twilight Trochę mi wyraz twarzy nie wyszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 no twarz ma troche dziwną ale to szczegół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wiem, przepraszam Ostatni dzisiaj, zamówienie SilverShield: Silver Shield sory za lewe skrzydło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 lewe skrzydło wcale nie jest takie złe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 4 "pióro" i 5 wydaje mi się zbyt odstające, ale dzięki ^^ i dziękuję za komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mogę ten rysuneczek wstawić na mojego bloga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Oczywiście, że możesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 I te skrzydła! BOSKIE! Marker power! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ziom, to jest Rigbi .. Jak można go nie znać ?! xD Dzięki, wyszedł świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 67k czy byś mógł narysować mi na avatara tego samego kuca co mam aktualnie jako avatar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 67k, coraz więcej zamówień Temat się rozkręca xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Interes się kręci Zacznij brać po 2 - 3 zł od zamówienia i będziesz milionerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Pomyślę nad tym Arameje rysunek powinien być gdzieś za godzinę czy jakoś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ziom, to byłby świetny biznes xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Pomyślę nad tym Arameje rysunek powinien być gdzieś za godzinę czy jakoś tak. to świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ciekawe, jak Ci wyjdzie ten rysunek .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tak średnio http://oi48.tinypic.com/33kvpkl.jpg Jest trochę brzydko bo miałem problem ze skrzydłami, sory.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Fajne, naprawdę fajne Podoba mi się xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Te skrzydła wyglądają z deka trochę steampunkowo... XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ziom, mam prośbę. Mógłbyś dla mnie to narysować ? http://i46.tinypic.com/2s004qt.jpg Będę bardzo wdzięczny xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Miały być podobne do oryginału, czyli tego http://mlppolska.pl/uploads/avatars/avatar_1545.png?dateline=1354024957 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 A mój dziwny obrazek narysujesz ? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts