Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 A po czo ci on? ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 A po czo ci on? ? Bo chcę zobaczyć jak to będzie wyglądać gdy ktoś to narysuje ołówkiem.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 dobrze że nie "Bo śnieg" XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 dobrze że nie "Bo śnieg" XD To też tutaj pasuje .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tak średnio http://oi48.tinypic.com/33kvpkl.jpg Jest trochę brzydko bo miałem problem ze skrzydłami, sory.... jest super ustawie se go na avatara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Widzę, że coraz więcej ludzi tutaj zagląda, tylko prawie nikt nie komentuje : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 67k twoje rysunki są suuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeerrrrrrr :DDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 67k twoje rysunki są suuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeerrrrrrr :DDDDDDD Suuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeerrrrrrr to za mało powiedziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Suuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeerrrrrrr to za mało powiedziane masz racje są superultra110%COOOLERfejneczadowoodlotowe :DDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 masz racje są superultra110%COOOLERfejneczadowoodlotowe :DDDDD I z tym się zgadzam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 przystopujcie z tym bo jeszcze dostanie charakteru trixie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 przystopujcie z tym bo jeszcze dostanie charakteru trixie XD Masz rację xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 strasznie mnie rozśmieszyliście Cieszę się, że Ci się podoba Arameje, czuję się zaszczycony widząc mój rysunek u Ciebie w roli avatara Silver Shield mam nadzieję, że to się nigdy nie stanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ja też mam nadzieję, że to się nigdy nie stanie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nogaliku , strasznie Cię przepraszam, nie zauważyłem Twojego postu z prośbą o rysunek. Nie wiem czy to dobry pomysł, albo inaczej: raczej mi to nie wyjdzie. Może teraz ja będę miał do Was prośbę, wolałbym rysować kucyki albo ludzi, mogą być też samochody, samoloty. Średnio się czuję jeśli chodzi o rysowanie takich postaci. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem i że nie wyszedłem na Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nogaliku , strasznie Cię przepraszam, nie zauważyłem Twojego postu z prośbą o rysunek. Nie wiem czy to dobry pomysł, albo inaczej: raczej mi to nie wyjdzie. Może teraz ja będę miał do Was prośbę, wolałbym rysować kucyki albo ludzi, mogą być też samochody, samoloty. Średnio się czuję jeśli chodzi o rysowanie takich postaci. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem i że nie wyszedłem na Trixie Nie no spoko, loko. Moje wyzwania rzeczywiście są trudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 a narysujesz tedo konika http://zapodaj.net/images/adc85ce159907.png oczywiście w innej pozie i jak chcesz możesz troche wygląd zmienić ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 a narysujesz tedo konika http://zapodaj.net/images/adc85ce159907.png oczywiście w innej pozie i jak chcesz możesz troche wygląd zmienić ^.^ Bardzo pomysłowy .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 No pewnie tylko nie wiem kiedy wrzucę, może za godzinę albo dopiero wieczorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Bardzo pomysłowy .. xD dziękuje xD na szybko robiony i jeszcze jak na złość gimp mi sie zaciął i nie moge poprawić -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 dziękuje xD na szybko robiony i jeszcze jak na złość gimp mi sie zaciął i nie moge poprawić -.- Ostatnio każdy ma problemy z Gimp'em .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ostatnio każdy ma problemy z Gimp'em .. xD serio? kto jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 No każdy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Starałem się nie zmieniać specjalnie, ale powiedzmy, że pojawiła się moja interpretacja grzywy. http://oi45.tinypic.com/fu72n8.jpg Następne zamówienia będę realizował dopiero w weekend, w tygodniu nie mam takiego dostępu do kompa jakbym chciał więc w tygodniu pojawią się rysunki tylko głównych postaci z serialu. Mam nadzieję, że Ci się podoba, martucha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mi się podoba, zresztą zawsze mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts