Flaterka Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Witajcie! Narazie umieszczę tylko opis a następnie będę dodawać rozdzialy. Zachęcam do czytania opisu. Będziecie wiedzieć czy w ogóle ciekawi was moje opowiadanie. Opis [lepsza wersja] Wstęp Bez 1 rozdzialu aby trzymać was w napięciu. :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 To jest w końcu kucyk, chłopak czy dziewczyna... Koncepcja jest dobra, ale troszkę zawiłe, nie przeplataj ludzkich zwrotów z kucykowymi. A poza tym nic przeciwko nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 ja czekam na wydanie pierwszego rozdziału twojego Fica, opis mnie zaintrygował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Wstęp i 1 rozdzial już się tworzy i postaram się go zrobić na wtorek lub poniedzialek wieczorem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyrt_Lord Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Ciekawe. Czekam na resztę! Mam nadzieję że wejdzie szybko bo interesują mnie losy "Darkmeny". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Możliwę moi drodzy że 1 rozdzial będzie w środę chociaż nie mówię że na pewno. Postaram się we wtorek ale nie obiecuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedoss Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Opowiadanko zapowiada się ciekawię, ale jedno mi nie pasuje - Samochody?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Opowiadanko zapowiada się ciekawię, ale jedno mi nie pasuje - Samochody?! Taaak... ...SAMOCHODY A tu mam jeszcze jeden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Przepraszam ostatnio brakuje mi natchnienia ale obiecuję że już niedługo pojawi się pierwszy rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts