Xsadi Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 ślicznie dziękuje. A kredki zwykłe - Bic Kids z dopiskiem tropicolors2 - cokolwiek to znaczy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Maj 24, 2022 Autor Share Napisano Maj 24, 2022 (edytowany) Do dobra, dawno mnie tu nie było, zatem czas na aktualizacje. To moja Malina A tu Zegar Edytowano Maj 24, 2022 przez Xsadi 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Maj 30, 2022 Autor Share Napisano Maj 30, 2022 Taka odskocznia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 2, 2022 Share Napisano Czerwiec 2, 2022 Naprawdę piękne prace ^^ Czy ten kotowaty to jest traditional nałożony na digitalowe tło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Czerwiec 4, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2022 Nie, szkic też robiony był w programie. Po prostu zamiast lineartu ( który różnie mi wychodzi) użyłam pędzla który bardziej przypomina ołówek. I nowy witraż do kolekcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Czerwiec 19, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2022 Dobra to jeszcze to. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Czerwiec 26, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2022 Kolejna nowość, z tego jestem naprawdę dumna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Lipiec 24, 2022 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2022 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Sierpień 8, 2022 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2022 Pozdrowienia z wakacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Październik 13, 2022 Autor Share Napisano Październik 13, 2022 (edytowany) Mam nowy sprzęt to się bawię Edytowano Październik 13, 2022 przez Xsadi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Październik 14, 2023 Autor Share Napisano Październik 14, 2023 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się