Xsadi Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 (edited) Co prawda kucyków nie rysuje ( do tej pory tylko jednego narysowalam) ale pokaże kilka moich prac. Ogolnie wiekszość można zobaczyć na www.8xsadi8.deviantart.com No to jedziem. http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2010/284/4/9/dragoon_by_8xsadi8-d30k23n.jpg http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/235/f/4/jaga_by_8xsadi8-d5c64j2.jpg http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2012/278/8/e/farby_by_8xsadi8-d5gv9sz.jpg http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/201/2/c/fire_ari_by_8Xsadi8.jpg A to było rysowane z dedykacją dla Zegarmistrza http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2011/030/d/d/cards_by_8xsadi8-d38dgmn.jpg Edited May 31, 2022 by Xsadi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkReaper11 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 O rany! To jest Genialne! To teraz czekamy na coś z MLP ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Przed ostatnia jest najlepsza, czekam na prace kucykowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Wan Kenobi Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Brawo,ciekawy jestem jakby Ci wyszły prace odnośnie Mlp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 eee.....hmmm czyli jednak musze cos narysować z kucy... no dobra cos wykombinuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 eee.....hmmm czyli jednak musze cos narysować z kucy... no dobra cos wykombinuje. Proszę, niech to będzie coś epickiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted November 20, 2012 Author Share Posted November 20, 2012 dobra to jest ten mój 1 kuc jakiego narysowałam na wakacjach będąc 3 tygodnie z harcerzami nad morzem. Nie miałam w tedy żadnego wzorca i rysowałam z pamięci jego kształt. Trochę to niewymiarowe... musiałam na szybkiego poprawić szkic długopisem bo był za jasny by go zeskanowac Kolejne bedą już lepsze i bardziej przypominały te z orginału Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Ten rysunek nie jest idealny, ale nie jest również fatalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Wan Kenobi Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Hihi,bardzo fajnie że ktoś rysuje takie rzeczy,lubię anime i Japonię więc gratuluję tych pierwszych rysunków :3.Tak jakoś one kojarzą mi się z tymi rzeczami,odnośnie rysunku kucyka to może być.Najgorzej nie jest,ale mogło być lepiej :>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 toż to pisze że z pamięci i to na obozie rysowałam bez niczego :( Teraz jak mam przed oczami inne kuce będzie łatwiej wejść w ten styl rysowania i może niedługo coś narysuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Nie mogę się doczekać nowych prac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Wan Kenobi Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Nie mogę się doczekać nowych prac To witaj w klubie,bo też nie mogę się doczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 To witaj w klubie,bo też nie mogę się doczekać Tak wiele między nami zgodności xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 Nowa praca? Takie cos w kolorze. Testowałam nowe kredki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Fajne, tylko ląd trochę się zlewa z morzem, ale reszta jest okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Wan Kenobi Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Wow, wow, wow. Brakuje słowa by to określić, nie wiem co powiedzieć. Dla mnie to jest fantastyczna praca ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 No to teraz kolejny kolorowy rysunek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Genialna praca ! Ile czasu poświęcasz, aby narysować takie cudo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Erm... to było tak przez 2 godziny szkicowałam to ( tak długo bo mnie znajomi wyciągali bym śpiewała na ultrastarze) potem jak padł prąd musiałam to odłożyć na bok i dokończyć następnego dnia. A następnego dnia.... chwile na dokończenie i jakieś dalsze 2 godzinki na kolorowanie. No to bedzie tak łącznie 4 godzinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted June 4, 2013 Author Share Posted June 4, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 No no noo Jakiż ładny portret! Kto to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted June 18, 2013 Author Share Posted June 18, 2013 EEEeee...."Autopostret, mężczyzna ze skórzanym paskiem" - tak pisało na zdjęciu na którym się wzrorowałam. to było rysowane pastelami suchymi. Ostatnio narysowałam pare kucyków, jak dorwe się do skanera to wyslę na DA i tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 (edited) Dobra troche czasu mnie nie było. Co starego . Co nowego: Edited November 4, 2013 by Xsadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
megaxsardas Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 to z FS jakoś strasznie mi się podoba. jakich kredek używasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryś Raindrops Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Bazgroły? Twoich prac nie można tak nazwać, są cudowne! Nie-kucykowe prace wychodzą Ci idealnie, z proporcjami kucyków musisz jednak troszeczkę popracować, ale i tak jest świetnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts