GarrenPL Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Hejka! Chciałbym was spytać, kto byłby chętny na mały pojedynek na karaoke? Wystarczy stworzyć konto i większość piosenek można śpiewać. Co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Karaoke? zawsze tylko musiałbym się zorganizować bo mam dosyć trefny mikrofon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Ja mam troche kijowy mikro ale karaoke kiedy tyko chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Ja jestem chora i mam chrypkę...a co mi tam xd (irmina0015 ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Słabo śpiewam ale co tam. Najwyżej się pośmiejemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Też mam tam konto, może i śpiewak ze mnie żaden ale najważniejsza jest zabawa ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 >my little pony Search results No such songs. Ja chce kucykowe . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 >my little pony Ja chce kucykowe . Niestety. Według mnie to jedyny minus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Pomysł jeszcze aktualny? Pośpiewałbym i zwami. Akurat też mam tam konto, a nie ma z kim pośpiewać. Co do kucykowych utworów: mogą się pojawić jeśli oczywiście zostaną przegłosowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Co do kucykowych utworów: mogą się pojawić jeśli oczywiście zostaną przegłosowane. Mała szansa. Thank you for requesting this song. This song has only been requested a few times so far. Trzeba by rozreklamować po Facebooku czy na innym /mlp/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ja ze swej strony głosowałem już na kilka piosenek z MLP, myślę że powinni coś dać z czasem. Wtedy byłoby zdecydowanie lepiej i więcej bym tam zaglądał ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ja ze swej strony głosowałem już na kilka piosenek z MLP, myślę że powinni coś dać z czasem. Wtedy byłoby zdecydowanie lepiej i więcej bym tam zaglądał ^^. PSY na pewno ma dużo więcej głosów i jakoś go nie wrzucają. Sam jeden nie wiele zdziałasz. Poza tym to trzeba zrobić masowo. Nawet nasze forum podejrzewam że jet za słabe na takiego raida. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts