Saalar Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Witajcie! Ogłaszam wszem i wobec, że Hippis odkrył nową genialną grę, a jako, że jest tymczasowo nieobecny poprosił mnie o udostępnienie tego dzieła światu. Gra nazywa się "Robot Unicorn Attack Evolution" i jest dostępna m.in. pod tym oto linkiem: http://www.gry.jeja.pl/16921,robot-unicorn-attack-evolution.html Gra polega po prostu na skakaniu robotem o kształtach różnych zwierząt np: -jednorożca, -pandy, -wilka, Skaczemy klawiszem "Z", aby wykonać podwójny skok wciskamy "Z" ponownie w locie. Jeśli spotykamy duże kryształy wciskamy "X" aby wykonać "DASH!" Jeśli zbierzemy wystarczająco dużo motylków przemieniamy się w kolejną postać, co wiążę się ze zmianą prędkością, a więc naliczania punktów. No to chyba na tyle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Pamiętam że na SOISK (systemy operacyjne i sieci komputerowe) trochę w to grałem , pocieszna gierka Aż sobie zagram kilka razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Mam to na tablecie. Fajna gierka - idealna na pięć minut. W wersji mobilnej jest tylko jednorożec, ale i tak wciąga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitrox132 Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Dla mnie taka sobie (bez obrazy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Brony please... use Dash! Gierka idealnie odmóżdża Tylko trochę potem jak się nie pominie żadnej gwiazdki licznik przeszkadza, bo zajmuje cały ekran. I nagle bang, skucha. Koniec prokastrynacji, czas się wziąść do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts