Lisica Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 No cóż, postanowiłam sobie porysować i otworzyć temat z mymi nie udolnym bazgrołkami. Mam nadzieję, że wam się spodobają inaczej... nie wiem co bd robić jak będzie inaczej. A więc zapraszam do oglądania i komentowania mych rysunków. (Niestety skanera nie mam, ale mam porządny aparat i mogę fotki robić) A i robię obrazki na zamówienie. EDIT: Teraz wprowadzam płacenie: 1 repek (jak mi dałeś/łaś to daj za posta) oraz należy wypełnić formularz: Rodzaj zamówienia: OC/Kucyk z Serialu Kto zamawia: (nick) Imię kucyka: Wygląd: (Jak zamawiasz OC to wypełniasz tą linijkę, nie opisujcie wyglądu. Dajecie linka do wersji z pony creatora, bądź vectora) Technika: ołówek/pastele/farby/kredki(styl linijek jak wolicie z tych: ołówek/kredki)/brokat Kiedy płacisz: przed/po Dlaczego? Bo wtedy jest po prostu łatwiej. Wiem - podobny do formularza Apple. "Let's Party!" - Zamówienie od Michaela96 pamiętam te czasy kiedy to były wątki z pytaniami do użytkowników... (Ołówek, kredki) Mazurka Noc - Nie to nie Twilie przemalowana, tylko ponyfikacja (pastele, ołówek, brokat) Colour Pie - Rysowane na lekcji. Pierwszy rysunek z cieniami. (Ołówek, kredki, marker) Kryśka z ula - Zamówienie od Nogalika. Pierwszy narysowany przez mnie czarny charakter. (Ołówek, pastele, brokat) Silver - Zamówienie od Silver Shield'a. (Pastele, Ołówek, brokat) "No dalej kucyki! Uśmiechnijcie się!" - Zamówienie od Raindrops. (Ołówek) Nauka, nauka, nauka... - Zamówienie od CherryGrove. (Ołówek) "Yay!" - Rysowane z nudów w Śródmiejskim KFC. (Ołówek, pastele) Widoki - Atak nudów z brakiem pomysłów na kucyka na pierwszym planie. Ciekawe czy zgadniecie czyj to OC. (Ołówek, kredki) figurka - Figurka na WOŚP. (Glina, farby szkliste) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Cóż, ta praca jest trochę rozciągnięta .. Może narysujesz dla mnie Chrysalis ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Cóż' date=' ta praca jest trochę rozciągnięta .. Może narysujesz dla mnie Chrysalis ? [/quote'] No jasne! Tylko sprawdzę czy pastelowa robota mi wyschła... (Tak, bobrokaciłam) A jakim stylem? Ołówek, cienie, kredki czy pastele? A czy dodać brokat? Jak ołówkiem i cienie to może być jeszcze dzisiaj albo jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Bardzo duży wybór Jeszcze nikt nie robił dla mnie Chrysalis za pomocą pasteli i z odrobiną brokatu - Skuszę się na ten zestaw jeśli to nie będzie problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Fajne prace , pierwszy raz widzę brokat na rysunkach, wygląda ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Nie mogę się doczekać Brokatowo-Pastelowej Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ciekawym pomysłem jest używanie do rysunku brokatu Podoba mi się ;D Może w przyszłości zrobisz Lune z brokatową grzywą i ogonem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ciekawym pomysłem jest używanie do rysunku brokatu Podoba mi się ;D Może w przyszłości zrobisz Lune z brokatową grzywą i ogonem Mi też to się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ok. Krysia prawie zrobiona. (No ba, wczoraj powstał już line art) Jak skończe z nią to zajmę się Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ok. Krysia prawie zrobiona. (No ba, wczoraj powstał już line art) Jak skończe z nią to zajmę się Luną. O której ją wstawisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 O której ją wstawisz ? Za chwilę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Za chwilę. Jestem taki podekscytowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 1, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jestem taki podekscytowany Już masz, jest poście otwierającym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wszystko pięknie ładnie, brokat świetnie pasuje Jedyne co mi się nie podoba, to nogi :< Niestety Ci nie wyszły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Rysunek jest ładny, ale nogi niestety już nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Szkoda, że nie da się ich poprawić : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Dawno nie było artów co? Na jutro postaram się coś narysować, a na razie to dodam zaległy rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Narysujesz dla mnie Pinkie? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Hej fajne te rysunki Mogę prosić o Twilight Sparkle? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Bardzo miłe dla oka prace, pomimo swojego wieku fajnie Ci to wychodzi. Chcem więcej xD i powodzenia przy okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Pinkie i Twilie? Na jutro będzie 1 i na pojutrze 2. Dzisiaj rysuję szkice ponyfikacji na dzisiejszy obrazek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Prosię wybaczyć za opóźnienie, ale mam nie rozgarniętą nauczycielkę od matmy i dużo zadaje trudnych zadań. Dzisiaj postaram się rozgarnąć i narysować kilka artów i te opóźnione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 OK, rysunki są trzeba jeszcze poprawić nogę u Twilie i git. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Czyli jeszcze dzisiaj będą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts