Gość Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ślimakowy fanfik, w formie dramatu. Romantycznego.Nieproszona wizyta dawno niewidzianego stwora wywołuje u Twilight niepokój. Gdyby tylko wiedziała, że to dopiero początek problemów... I że pomoc niespodziewanego gościa może być przepustką do wielkiego świata...Potrzeba zmiany, Akt I, Scena IPost będzie aktualizowany wraz z pojawianiem się kolejnych scen. Dziękuję serdecznie za przeczytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Fanfic zdecydowanie polecam. Mimo wierszowanej formy czyta się łatwo i gładko, czekam na następne aktualizacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Zdążyłem już jakiś czas temu zacząć czytanie tego, jednak dzisiaj doczytałem do końca. Muszę przyznać, że nie wiedziałem jakiego mam tu... pisarza wierszami Nie mogę się oprzeć pokusie i zapytam: Jak idzie pisanie Sceny drugiej? Ogólnie treść wygląda normalnie, jednak przyglądając się każdemu fragmentowi wyczuwam tutaj jakieś takie... piękno otoczenia i fabuły. Takiego typu opowiadania są najciekawsze, zawsze można z nich wyciągnąć więcej aniżeli się myślało, że już mamy maksimum wiedzy na ten temat Pisz dalej bo cię ukatrupię jak tego nie skończysz Ślimaczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts