Flutteryay Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Okej, kto chętny do hejtu dyskusji? Serio, teraz muszę szperać w sklepie kilka minut zanim cokolwiek znajdę. Chociaż niektórym się podoba ._.' Nie ogarniam co. A niektórzy piszą że robią z LoLa drugą Dotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Dzisiaj, mój kolega powiedział (który się trochę na tej grze zna...) że robią z lol'a DOTE dla Koreańczyków, ale czemu się tak wypowiedział? Zaraz zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Można te zmiany porównać do tego co jest w Docie, ale na dobrą sprawę są one według mnie na dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Mi osobiście bardzo ciężko będzie się przestawić na ten nowy sklepem, siła przyzwyczajenia. Ale nie dziwie się, że tak się kłaniają Koreańczykom panowie z Riot Games. W końcu to z stamtąd mają największe dochody... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Najwyraźniej Riot nie ma zamiaru utrzymywać podziału: LoL dla noobów, DOTA dla hardcore graczy. Po prostu robią z niego user-friendly DOTĘ. Dobrze, że przynajmniej rozwijają pomysły z DOTY, i tak sklep wygląda teraz o niebo lepiej od tego z DOTY i jest o wiele bardziej intuicyjny. Za to HUD jest spartaczony po całości, za mała minimapa, ikonki się zlewają, nie wiem, po co komu ikonki levelów skilli... Czas pokaże, czy faktycznie będzie można zbaczać z jasno ustalonej ścieżki budowania postaci. Supportem na pewno tak - ogromny plus za zwiększenie im ilości zyskiwanego golda i dodanie takiej ilości nowych przedmiotów dla nich. Teraz będzie mi się chciało jeszcze bardziej nimi grać. Ogólnie wygląda, że bardzo dobrze przemyśleli ten patch. Cóż, czas pokaże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Dobra zobaczyłem ten patch i... Nie wiem o co cały hejt. Sklep co prawda, zanim się przyzwyczaję, będę siedział w nim "trochę" dłużej, ale jest na pewno milszy dla oka. @Airlick Co do ikonek levelów skilli, to znając życie po prostu element kosmetyczny (nikomu się nie przydaje, ale ładnie wygląda) Swoją drogą, zastanawia mnie, poco wstawiać krzyżyk w liście graczy, po wciśnięciu TAB (Nie wiem, czy wcześniej była ta opcja, ale jej nie widziałem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Co do ikonek levelów skilli' date=' to znając życie po prostu element kosmetyczny (nikomu się nie przydaje, ale ładnie wygląda)[/quote'] W tym rzecz, to ani się nie przydaje, ani ładnie nie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Nie jest aż tak źle. Co do Większości zmian, to tylko kwestia przyzwyczajenia, a z czasem przestaną przeszkadzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 @AdanorPL Owszem, ale mogło to rozzłościć profesjonalnych graczy, którzy wiesz jak potrafią (potrafili) wymiatać w "starym" sklepie. Dla nich to te kilka sekund straty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Jak dla mnie porażka, grałem dzisiaj tariciem pod supporta to nie wiedziałem co buduje, za dużo tego nawalili jak na jeden patch, nowy hud też ssie, oczy mnie bolą podczas grania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 @AdanorPL Owszem, ale mogło to rozzłościć profesjonalnych graczy, którzy wiesz jak potrafią (potrafili) wymiatać w "starym" sklepie. Dla nich to te kilka sekund straty. Cóż taka jest prawda. Najtrudniejsze jest połapanie się w nowych przedmiotach i szkoda że pozbyli się niektórych starych. Siła natury dla Mundo (mam sentyment do niego) była świetna, a żadnego odpowiednika nie znalazłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Zmiany w przedmiotach lubią odbijać się na championach... Osobiście jeszcze nie grałem, więc nie wypowiem się w zbyt wielu sprawach. Pewnym jest, że chcą bardziej zbalansować rozgrywkę... Niestety wychodzi jak wychodzi... jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3nis Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Co do Patch 3 sezonowego, Nie jest on taki zły jak sie zapowiadał itemki są nowe ale szybko idzie sie w nich połapać przez co Bardzo urozmaicili wszystkie linie(Support juz nie jest taki nudny). Hmmm Specializacje mi sie wydaję że są grosze ale to tez kwestia przyzwyczajenia do 2 sezonowych masterkow, Nie podoba mi sie to ze Jungla została konkretnie uwalona Ciężko teraz o jakis porządny early gank, Pull [*] A no i Build na 4 Bc op ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts