kochamMLP Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Podoba mi się 2 i 4 trochę ci się z proporcjami pomieszało. Za mała głowa, o wiele za mała... 3 mi się wgl. nie podoba. Za to mogę pochwalić twoją RD c: Zdaje mi się ,że to tobie się pomieszało . Nogi są o wiele za duże .Nie dostrzegasz tego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Uważam że trochę pracy nie zaszkodzi, na pierwszy rzut oka kolorystycznie wydają się 20% COOLER. Popracuj nad własnym stylem, i będzie epicko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Zdaje mi się ,że to tobie się pomieszało . Nogi są o wiele za duże .Nie dostrzegasz tego ? Cóż, nad nogami popracuję i będzie z tego. ^^ Uważam że trochę pracy nie zaszkodzi, na pierwszy rzut oka kolorystycznie wydają się 20% COOLER. Popracuj nad własnym stylem, i będzie epicko. Hahaha! Dziękuję za opinie! Styl jest właśnie wyrabiany. Nie śpię - wyrabiam styl. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dzień dobry! Dzisiaj będzie inaczej - nie będzie kuców, choć będzie to z nimi związane! Uwaga! Inkie & Blinkie jako człowiecy (narysowani stylem kreskówkowym xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Co prawda już widziałem, ale oceniam na 10/10 Sporo się przy tym napracowałaś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Mi się to podoba. Ja tam skalami nie będę Cie oceniać , bo Cie już wcześniej oceniłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ładnie ci wyszło. Oczywiście, ja jak to ja, muszę uczepić się szczegółów. No więc Blinkie ma trochę włosy jakby za wysokie (tak jakby czoło było takie wielkie). Dalej. Ma trochę oczy krzywe. W sensie - jedno jest nieco mniejsze od drugiego. To tyle, rysuj dalej, a będzie ci coraz lepiej wychodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ładnie ci wyszło. Oczywiście, ja jak to ja, muszę uczepić się szczegółów. No więc Blinkie ma trochę włosy jakby za wysokie (tak jakby czoło było takie wielkie). Dalej. Ma trochę oczy krzywe. W sensie - jedno jest nieco mniejsze od drugiego. To tyle, rysuj dalej, a będzie ci coraz lepiej wychodzić. Hymn, hymn, hymn. To się naprawi, a jak się nie da to ocenzuruję.... xD Ale.. Dziękuję za wytknięcie błędów i ocenę! ^-^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Proszę bardzo, od tego tu jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Pomyślałam: "Czemu by nie wstawić prac z avatara/ sygnatury?" Uznałam że dobrym pomysłem będzie wstawianie ich tutaj :3 Specjalnie na święta! Jak wyżej ^-^ To samo bez czapeczki Avatar Z sygnatury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Nazwa działu mówi "Ołówek, kredka, pastel itd." Ale nie będę się czepiać xD Sama wszystkie narysowałaś myszką ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Nazwa działu mówi "Ołówek, kredka, pastel itd." Ale nie będę się czepiać xD Sama wszystkie narysowałaś myszką ? Nikt nic nie widzi, nikt nic nie słyszy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 A mogłabyś narysować Pinkamenę? Na kartce ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 A mogłabyś narysować Pinkamenę? Na kartce ^^ Zabiorę się za to jutro. Prawdopodobnie w szkole na wychowawczej ;3 Powiedz (napisz) tylko czy ma być smutna (jak w serialu "samotna") czy " OMG WYGLĄDASZ TAK PYSZNIE ŻE ZROBIĘ Z CIEBIE BABECZKĘ!"? Czy może to i to? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Czy może to i to? Zrób to i to, powinno wyglądać ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Zabiorę się za to jutro. Prawdopodobnie w szkole na wychowawczej ;3 Powiedz (napisz) tylko czy ma być smutna (jak w serialu "samotna") czy " OMG WYGLĄDASZ TAK PYSZNIE ŻE ZROBIĘ Z CIEBIE BABECZKĘ!"? Czy może to i to? Albo i to i to, albo opcja z babeczką ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Narysowałam słodką Pinkamene Diane Pie. W najbliższym czasie będzie "samotna" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 !!! THIS IS AWESOME!!! Masz repa za tą Pinkamenę! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Już Ci pisałem, że jest słodka. Ale muszę to napisać raz jeszcze Te oczy po prostu rozbrajają system Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Jaka słodka!!! Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki,dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 !!! THIS IS AWESOME!!! Masz repa za tą Pinkamenę! xD Hahah! dziękuję! Już Ci pisałem, że jest słodka. Ale muszę to napisać raz jeszcze Te oczy po prostu rozbrajają system Dziękuję~! Jaka słodka!!! Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki, dzięki,dzięki! Proszę bardzo W najbliższym czasie (czyt. Jutro/dziś) Wstawię "samotną" jak pisałam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 I jest! (Pomimo że narysowana na religii i na kartce w kratkę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Dzięki jest świetna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Tak się przyglądam i stwierdzam, że włosy wyglądają jak hełm (chodzi mi o górną partię) No i prawa noga wygląda jakby było tam wgniecenie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts