StarBright Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Zapraszam reszte Bronies i Pegasis do grania w Lunar Game;p To jest gra oparta na innej grze(nie powiem jakiej;p) i dzieje sie w dalekiej przyszłosci kucykow;p Kto zdobędzie dominację? Wejdzcie i sprawdzcie sami ewentualnie pomóżcie swojej wybranej stronie;p Co sie bede rozpisywał........zapraszam;p lunar.ponland.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Jak bardzo mechanizmy i sposób liczenia SD są podobne do Ogame?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Podobne, ale mamy tęcze/paraprite'y/Magię/.....;p Takia skucykowiona wersja;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otlet Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nie chciałem informować o tym projekcie inne portale póki prace nad nią nie zostaną ukończone, ale jak widać Sama się reklamuje Jest to dosłownie KLON gry OGame, ale całościowo skucykowana (obecnie jest to w fazie adaptacji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Ciekawy pomysł i spróbuję, choć samego Ogame nie lubię Brak możliwości niszczenia całych planet do końca i ostatecznego *wygrania* danego serwa mnie raczej odpycha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Zabawa w Ogame to było dla mnie oranie bunkrów i grupowe atakowanie "słabszych"(No co?!Strategia "agresywnego ekonoma" twoja ekonomia to moja ekonomia).....heh moje -29000pkt honoru:rd11:........po pewnym czasie się nudzi... Szkoda że Lunargame ma na razie tak mało graczy.....nie ma idlerów:rainbowcry:...ale spoko spróbuje zastosować strategie górnika...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts