mylittleword Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Śliczne włosy ^.^ Moim zdaniem wszystko jest idealne... oprócz kształtu głowy. Odrobinę spłaszczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Śliczne włosy ^.^ Moim zdaniem wszystko jest idealne... oprócz kształtu głowy. Odrobinę spłaszczona. Normalnie jest inna, przy zmniejszaniu się spłaszczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nowa porcja rysunków, yay! Discord AJ Celestia Luna Luna 2 Pinkamena I jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 I jak? Szczerze Ci powiem, że w żadnym rysunku wiele rzeczy się nie zgadza. Np. Applejack ma brodę, Celestia ma za długie tylne nogi.. i wiele więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asitashy Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Szczerze Ci powiem, że w żadnym rysunku wiele rzeczy się nie zgadza. Np. Applejack ma brodę, Celestia ma za długie tylne nogi.. i wiele więcej A jedna z Lun ma sierp zamiast nogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Szczerze Ci powiem, że w żadnym rysunku wiele rzeczy się nie zgadza. Np. Applejack ma brodę, Celestia ma za długie tylne nogi.. i wiele więcej Wiem, ale było już za późno żeby poprawić A jedna z Celestii ma sierp zamiast nogi Masz chyba na myśli Lunę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asitashy Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Wiem, ale było już za późno żeby poprawić Masz chyba na myśli Lunę... Poprawiłam się, bo sama zauważyłam błąd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts