Luna-Willow Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Panowie Galowie i panie Galinki, witajcie w temacie gdzie będę przedstawiać swoje bohomazy. Na razie mam czy: Harmonia i pikno Celestia Discord włada, Celestia spada. Niukś. Jeśli wam oczy nie wypadły, piszcie co sądzicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Hehe Discord włada,Celestia spada mnie rozwaliło Ogólnie to trochę popracuj nad kolorowaniem i rób bardziej gładkie linie i będzie git :3 Aha,no i popracuj nad anatomią (I kto to mówi xD) I pytanko:jak długo rysujesz kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Tak około dwóch miesięcy, nie wiem dokładnie, skleroza. Und dzienkie. Dopiero zaczynam, jak widzę osoby w moim wieku które to w rok opanowały to łapię się za głowę. A Discord miał rozśmieszyć. Pracuję aktualnie nad czymś świątecznym. Ale mi się nie chce. Mam głowę w książkach. Nie lekcyjnych. Do czytania. Takich fajnych. Ale to nie ważne. Jeszcze raz dzięki, i postaram się zastosować do rad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Właśnie,ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dwanaście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Ooooooooj.No to dobrze Ci idzie bo moja siostra ma 12 lat także i czasem wali takie krzywe bohomazy,że się patrzeć nie da Ale ciii,bo będzie jej przykro xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki.ceausescu Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Biorąc pod uwagę, że masz 12 lat to masz dość wyraźną kreskę (szczególnie widać to na „Discord włada, Celestia spada”). Fajnie było by zobaczyć jeszcze coś Twojego, bo wydaje mi się, że masz trochę wyobraźni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Rysunki wychodzą ci niezłe, masz jakieś pojęcie na temat anatomii itp. Przyczepiłabym się kolorowania, ale to z pewnością da się poprawić. Ja do rysunków kredkami (jeżeli masz cierpliwość do dość lekkiego kolorowania) polecam ci te marki Lyra, a jak nie to kredki akwarelowe. PS. Też mam 12 lat :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Właśnie posiadam Lyrowe kredki, bardzo są fajne. Mam kilka zaczętych obrazków, muszę je dokończyć. Wtedy je tu zaprezentuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 To gud. Teraz tylko czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Ekhem, odkopuję ten temat z powodu nowych rysunków. Teraz ich nie zobaczycie, ponieważ nie zrobiłam im jeszcze zdjęcia. Możecie poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts