arameje Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Sieemmmmmmmmaaaaaaaannnnnnnooooo!!!!! zna ktoś tą grę? jeśli tak to czy chcecie ze mną w nią zagrać? (bo widzę że w battlefielda play4free nikt nie chciał) na co czekacie(koniec świata dopiero jutro) piszcie w komentarzach jaki macie nick w grze i ja was zaproszę do znajomych. Więc do usłyszenia w grze !!! link do trilera https-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yWV72zax3yU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lead GhøsT Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Gram w to i to nie od dziś ;D Zacząłem w to grać od kąt mi Ghost Recon Future Soldier, znaczy dowiedziałem się, że GRFS nie będzie raczej działało tam MP, więc trochę mi było przykro, bo za grę dałem 130 zł i czekałem ponad 2 lata, zawiodłem się ;// Sprzedawca dodał do GRFS jeszcze kody do GRO shootguna itp. ;D Nick Uplay - Lead-GhosT Nick - GRO - Lead-GhosT Także zapraszaj, ale raczej teraz nie wbiję szybko, bo czekam na BF3 Premium ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Gram w to i to nie od dziś ;D Zacząłem w to grać od kąt mi Ghost Recon Future Soldier, znaczy dowiedziałem się, że GRFS nie będzie raczej działało tam MP, więc trochę mi było przykro, bo za grę dałem 130 zł i czekałem ponad 2 lata, zawiodłem się ;// Sprzedawca dodał do GRFS jeszcze kody do GRO shootguna itp. ;D Nick Uplay - Lead-GhosT Nick - GRO - Lead-GhosT Także zapraszaj, ale raczej teraz nie wbiję szybko, bo czekam na BF3 Premium ;P yay pierwszy brony który chcę ze mną w to grać yay:pinkie2: Gram w to i to nie od dziś ;D Zacząłem w to grać od kąt mi Ghost Recon Future Soldier, znaczy dowiedziałem się, że GRFS nie będzie raczej działało tam MP, więc trochę mi było przykro, bo za grę dałem 130 zł i czekałem ponad 2 lata, zawiodłem się ;// Sprzedawca dodał do GRFS jeszcze kody do GRO shootguna itp. ;D Nick Uplay - Lead-GhosT Nick - GRO - Lead-GhosT Także zapraszaj, ale raczej teraz nie wbiję szybko, bo czekam na BF3 Premium ;P Kiedy próbuje cię dodać do znajomych wyskakuje mi błąd na pewno to ten nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Próbowałem w to zagrać na moim szmelcu.. Ni cholery.. Gdy tylko dostanę nowy komputer (od miesiąca do maximum 3 miesięcy) to z wielką chęcią zagram. Wiem, że rozgrywka jest z początku trudna, ale da się przyzwyczaić. Ale.. Takiemu lamerowi jak ja zajmie to wieki, więc.. Ludzie, dajcie fory ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorak Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Ja grałem, wbiłem 20 lvl Zwiadowcą, ale od miesiąca już nie wchodzę... A co do problemu dodania do znajomych to możecie mieć inne wersje gry. Jest amerykańska "NCSA-Live" i europejska "PDC-Live" (można sprawdzić w folderze z grą). P.S. Jakby co to mój nick: Lorak4991 Jakbyś był na GRO to napisz(GG/Skype), to może wejdę. Jeśli masz europejską wersję oczywiście...Aha po zmianie klienta tracisz postacie:fluttersad: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts