Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Rysuje w ciemnościach przy swietle lampki z pomocą muzyki :| Enjoy 1. And other silly stuff :djTyy: 1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Jakiej muzyki? A wiesz, że to jest dobre? Czekam z niecierpliwością na więcej. Masz konto na deviantarcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Nie mam, ale mieszanki The Living Tombstone, Aviators, WoodenToaster, H8_Seed i każdego innego xddd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Dobra, na dziś zostawiam w takim stanie: jest to 1/3 części mojego Master Planu na art, i narazie wg. mnie zapowiada się wspaniale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Pierwsza praca mi najbardziej przypadła do gustu, czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Wiesz, że też najczęściej rysuję przy lampce? I również słucham muzyki. Mamy chyba coś wspólnego. Prace bardzo ładne, ale, podobnie jak Nogalikowi, najbardziej spodobała mi się pierwsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Bardzo mi się podobają Twoje prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Nastepne trzy z 37(policzylem ;djTyy:) Powininem wybrac ktorys z tych na avatar(na podpisy itp), czy probowac dalej? Jak któryś bedzie lepszy to go narysuje jeszcze raz i wstawie w formacie A3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Jak chcesz, to drugi wstaw na avatar, najładniej ci wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Awatar sobie w koncu zrobilem :PP FAIL FAIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Świetny avatar sobie zrobiłeś Ten cień padający od włosów na twarz perfekcyjnie Ci wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Worst Art evUR Bardziej zalezlao mi na humorze niz wykonaniu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Flutterka na sterydach. Brzmi sensownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dodaj jakieś cienie do "Flutterki na sterydach", chciałbym zobaczyć jak by wyglądała pocieniowana xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 warto było 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 tożsamość a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Kolejny art, w miarę mi wyszlo ^^, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Świetna praca W jaki sposób została wykonana ? - Umieram z ciekawości xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Po długiej nieobecnosci z powodu sylwestra, mam dla was oryginalną [mam nadzieje, pomysl niestety nie jest moj, jest z piosenki Mandoponego, ale sceneria moja] "Tapetę" Enjoy Zlamilem jak nie wiem cienie, ale bylem na nogach od 37h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Świetna praca, te cienie są zaj**iste ! Tylko postać z prawej strony wygląda jakby miała trochę spłaszczoną twarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Mam jeszcze dla was niespodziankę na dzisiejszy temat z brony Music Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Kolejny projekt, A3, lecz porzuciłem go, bo brak mi pomysłu na rozmieszczenie 3 postaci po prawej stronie :| Tytuł miał być Celestia vs. World 1000 Years ago Ale ta część wyszła mi tak dobrze że postawiłem ją zamieścić Tutaj mam projekt do moich tematów z muzyką, lecz nikt ich nie czyta, więc zamieszczam tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Robisz genialne cienie, chciałbym tak umieć W 2 rysunku uszy powinny być trochę większe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Juz nie moge poprawic, dalem kumplom do ocenienia, a zanim wyjechalem na tydzien do bielska zapomnialem odebrac, a oto co otrzymalem wczoraj Derpy sam wczesniej zrobilem, zawsze do swoich rysunkow gdzies ja umieszczam :djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Hahaha Świetne, tylko ten trollface trochę nie wyszedł, ale to tylko drobny szczegół xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts