Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Wstęp szybki do mojej nowej postaci Prince[/Princess :djTyy:] of Tartarus [oglądałem odcinek It's about time i przyszło mi do głowy ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Cóż.. Nasuwa mi się na myśl tylko jedno pytanie - Rysowane tylko ołówkami, czy też nie ? Praca świetna, jestem pod wrażeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Ołówek i dodany kontrast Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 nie wiedzialem ktore lepsze to wstawiam oba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Świetna praca, tylko kapelusz jak dla mnie trochę dziwnie wygląda. Pewnie dla tego, bo się na nich nie znam Mi się wydaje czy tylko ja tutaj komentuję ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nie, Nie zdaje ci się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 To ja też zacznę komentować U trollface'a nosa zapomnieli ;< A zamówienia przyjmujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Sure, czemu nie ^^, Dobra, ustawiam budzik na 4 i bede rysowal, juz mam pomysl i wzor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 To ja bym prosiła o Pinkamenę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Moim zdaniem kamizelka za nisko, poza tym genialne i... Stylowe ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Here you are Fryta Ze wzgledu na ostatnie odcinki z pinkie po prostu nie moglem się oprzeć i nie dodać Evil 'stasha spika:lol: Sory za słabą jakość ogółu ale mam nowy ołówek nie moge się przywyczaic, jak chcesz to moge narysowac jeszcze jedno z normalnymi cieniami jak ogarne olowek :C Zrobię włąsną recenzje, wcielając się w hejtera : Wtf, co to za cienie I jeszcze ten odstający Bżóh Weź lepiej się schowaj z takimi obrazkami Wole juz lepiej nie mowil o tragedii czym jest prawa ręka, jest po prostu za huda ;_; A te światło to chyba wziołeś z d:yay:y że nie widać połowy rysunku Tutaj są błędy które zrobiłem, zaznaczyłem je niczym Jacek Gmoch na plaźmie http://i48.tinypic.com/28pkk1.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Wszystko jest świetne, dla mnie się bardzo podoba Tylko lewe ucho wygląda jakoś dziwnie i wąsy są krzywe xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Mi też się bardzo podoba, ale to twoje wcielanie się w rolę hejtera mnie rozwaliło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Mi też się bardzo podoba, ale to twoje wcielanie się w rolę hejtera mnie rozwaliło Emm.. Moje ? xD Ja hejterem ? Weź przestań xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Emm.. Moje ? xD Ja hejterem ? Weź przestań xDD Nie ty, Kxsu Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Robiona w nocy, nie ogarniam do konca jeszcze tego olowka, ale wyszlo mi lepiej niz z Pinkamena Oczy miały być uwodzące, lecz podczas poprawiania kontur olowek mi zaszalal i zrobil za grube brwi :FF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Powiem szczerze, cienie są wykonane prawidłowo. Potrenuj nad twarzami kucyków. Skarpetki wyszły Ci genialnie, tak samo jak grzywa. Skrzydła są jakieś czarne... Mogę się więc przyczepić jedynie do jej twarzy (ogólnie, popracuj nad symetrią oczu i nad nosem). A jeśli wracając do twarzy to przypomina mi pieska. Taki nosek fajny. I proszę o kolorek następnym razem. By był lepszy o 20%. I z mojej strony to na tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Według mnie boskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Phinbella781 ma rację, z twarzy trochę przypomina pieska ze względu na ten nosek Ale ogólnie praca bardzo fajna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Robiona w nocy, nie ogarniam do konca jeszcze tego olowka, ale wyszlo mi lepiej niz z Pinkamena Oczy miały być uwodzące, lecz podczas poprawiania kontur olowek mi zaszalal i zrobil za grube brwi :FF http://i46.tinypic.com/1hoxp2.jpg czy ty panie możesz mnie naryszować cóś najlepiej abyś mi narysował hmmmmm ichigo prooooooooooooosze <3 ładnie? Nie cytujemy z IMG. ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Mam nadzieje że jest lepsze :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 W tej pracy zdecydowanie przesadziłeś z cieniami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Tylna noga nieco za krótka, ale ogólnie jest epicko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Sory ze tak dlugo nic nie bylo, ale ogarniam z kumplem serwer do minecrafta Juz tak srednio z 4-5 osob gra, wczoraj 14 było Anyway, tutaj rysunek nowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Śliczny. Dawaj więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts