Catzumi Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Ci co mają PS3 na pewno wiedzą o tej grze. Chodzimy szmacianką (szmatkocosiem, heh) która zostaje uratowana przez Larry'ego Da Vinci przed Negativitronem- mrocznym odkurzaczem który chce zawładnąć Światem Rzemiosła! Oczywiście gra nie byłaby grą, jeśli nie chodziłoby o zniszczenie tego demona/złego cosia/ogórka i uratowanie świata w świecie 3D pozorowanym na 2D. Możemy ubierać naszą szmatkę, zmieniać jej emocje na twarzy, wymachiwać ciałem i rękami, a nawet przypadkowo kogoś uderzyć! xD Oprócz trybu opowieści, jest jeszcze społeczność wszystkich graczy! Dają tam swoje mapy, a w nich czasami darmowe zrobione przez nich obiekty które możemy wykorzystać w... edytorze map! W ten zacnej grze nawet ujeżdżanie ciastka nie jest problemem, jeśli się wie o co chodzi. Chcesz mieć własnego robota? Proszę, stwórz swojego Sackbota który będzie Cię śledził. Chcesz kucyka? Zrób sobie Fluttershy z róznych materiałów! Chcesz... smoka? Dodaj zianie ogiem oraz ryczenie! Pełno możliwości, pełno pomysłów. Mój login na PSN i w grze- Shiranuiiii (a jaki inny mogłaby mieć fanka Okami?!). Co sądzicie o grze i jakie macie loginy? Może pogramy razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Dla mnie ta gra ma jedną wadę: - powinni ją wydać z porządnym tabletem i rysikiem. Bo pad nie był zbyt precyzyjny w edytorze A poza tym? Cudo. Świetny klimat, piękna grafika, humor (radosny chaos w multi), doskonała muzyka i polonizacja (pisze to ktoś kto nienawidzi dubbingu ). No i ten edytor... Jak dla mnie tylko jedna gra może się z nim równać: sieć społecznościowa z Forzy 4. Ale i tak to nie ta sama liga. Polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts