Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 (edytowany) W tym dziale pojawią się moje ogłoszenia ogłoszenia z życia szkoły oraz konkursy które dla Was przygotowuję + w tematach podam link do ogłoszenia. Komunikat dla nauczycieli(Avatarów) Proszę o wysłanie listy przyjętych uczniów na PW, bądź komunikator GG Podpisano: Dyrektor administracyjny Uniwersytetu Canterlockiego ~Celestor Do zainteresowanych studiami na U.C 1,Podania piszecie w postach, bądź na PW do mnie czy do Avatara grającego postać MLP(Awatarzy są proszeni o zgody na wiadomości prywatne do nich)2.Po wstępnych zapisach ustalę grafik dla Was i uczniów -Do czasu rozpoczęcia zadania, aż do momentu jego zakończenia, posty mogą pisać Avatarzy i Administracja Forum+ Dyr.adm. Uniwersytetu Canterlockiego (inaczej Discord będzie miał uciechę z chaosu) 3.Jako dyrektor zastrzegam sobie prawo do usuwania bądź dodawania nowych graczy i postaci(Po konsultacji z Regentami i Avatarami) Podpisano: Dyrektor administracyjny Uniwersytetu Canterlockiego ~Celestor Do wszystkich nowo przybywających studentów. Małe sprostowanie poprzedniego ogłoszenia: Jako że Discord próbował zasiać chaos w moich papierach (na szczęście zauważyłem to w miarę szybko) no partrz...zaraz zawołam Celestie paskudo jedna....Hehehe *złowieszczy śmiech i znika* Hmmm... jakim cudem to możliwe? Żeby nie było bałaganu w Tej zabawie -Po zakończeniu wstępnej rekrutacji i rozpoczęcia zajęć przez jednego z nauczycieli, proszę zgłaszać swoje podania o przyjęcie do szkoły, bądź wszelkie uwagi poprzez PW do mnie lub do Avatarów, czy też Regentów (Jeśli będzie trzeba to do Administratorów)] -Podczas zadań proszę pisać na zadany temat od prowadzących zajęcia wykładowców. (pamiętajcie o tym, proszę Was bardzo inaczej będzie tu niezły bajzel) hehehe.... *Pokazuje palcem na drzwi* EGREDERE DE HIC!! -Po zakończeniu zadania, zostaną ogłoszone wyniki i następny wykładowca da nowe zadanie.(Przykro mi ale by zabawa mogła trwać w jednym czasie dla wszystkich, potrzeba by osobnego działu, a na to może zezwolić administracja +od Was użytkowników zależy czy ta zabawa będzie mieć sens, czy zostanie zamknięta) Widzicie już się czai.. Podpisano: Dyrektor Administracyjny Uniwersytetu Cantelockiego ~Celestor Uwaga, UwagaKażdy nowy gracz może zapisać się tylko do jednego nauczyciela. Zmiana obowiązuje od 23-12-2012 o godzinie 19:50. podpisano i zatwierdzono 23-12-2012 Anulowano 25-12-2012 Dyr.adm. Uniwersytetu Canterlockiego ~Celestor Attention please: All teachers, please refer to the graphic classes. Any comments or requests, please send a private message. Please select the days of work, so it will be fair. Grafik{click} Administrative Director of the University of Cantelot ~Celestor Uwaga, UwagaKażdy nowy gracz może zapisać się tylko do jednego nauczyciela. Zmiana obowiązuje od 23-12-2012 o godzinie 19:50. podpisano i zatwierdzono 23-12-2012 Anulowano 25-12-2012 Dyr.adm. Uniwersytetu Canterlockiego ~Celestor Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Insomnia BBCode zostało poprawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Uwaga Avatarzy i Regenci. Moje kochane Skitlesiki [że tak się wyraże] proszę o wgląd w te tematy i wyrażenie swoich opini. http://mlppolska.pl/Watek-U-C-Dyskusja-Ogolna--5348 http://mlppolska.pl/Watek-U-C-Dyskusja-Ogolna--5348 -Wasze opinie będą mile widziane ^ ^ http://mlppolska.pl/Watek-Pochwa%C5%82y-i-Nagany--5279 -proszę byście dawali pochwały/nagany jeśli nie możecie, proszę tylko o któtką notkę, zajmę się tym wtedy osobiście. Uwaga uczniowie: Szykuje się dla Was mały konkursik szkolny ^ ^ nie długo pojawi się odpowiedni post i informacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 UWAGA,UWAGA Jako że właśnie stało się coś o czym nie pomyślałem wcześniej, http://mlppolska.pl/Watek-Klasa-Ksiezniczki-Mi-Amory-Cadency--5426Panno Rarity2002, to było wysoce niekulturalne zachowanie, ja rozumiem że brakuje innym postaci, ale wypadało by zapytać wpierw w dzialehttp://mlppolska.pl/Watek-Skargi-i-prosby-do-Dyrekcji-i-Grona-Pedagogicznego--5275I prośba do wszystkich, przed zrobieniem jekiegokolwiek nowego tematu proszę wpierw mnie zapytać, bądź jednego z Avatarów/Regentów, bo inaczej będzie tutaj samowolka, i chaos godny Discorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Celestora nie będzie do piątku - choroba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Informuję, iż z powodu braku chętnych nabór do klasy Vinyl / Octavii zostaje odwołany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Ogłoszenie dla nauczycieli U.C Od pewnego czasu zauważyłam zerowe zainteresowanie Uniwersytetem które jest po części (naszą) waszą winą. Proszę o natychmiastowe zajęcie się własnymi klasami, nie można tak zostawiać na pastwę losu własnych uczniów! Spróbujmy chociaż uratować to miejsce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts