Speedoss Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Siemka, znalazłem ostatnio przez przypadek gierkę o naszych kucykach, rozgrywającą się pomiędzy Solar Empire a Lunar Republic. Na start otrzymujemy określoną liczbę bitów, za które możemy kupić kucyki, a następnie ruszamy do boju przeciwnej osobie i jego kucykom, każdy kucyk posiada określoną liczbę punktów energii - gdzie każdy krok oraz atak odbiera określoną liczbę energii (zależne od kucyka), kucyki posiadają po dwa ataki (nie jestem pewien czy wszystkie), każdy z ataków ma określony zasięg. Można tworzyć/dołączać do gier publicznych lub prywatnych. Nie znalazłem w wyszukiwarce nic o tej grze, więc zakładam temat. Filmik z youtube jak dwójka użytkowników sobie pogrywa: [KLIK] Link do gierki: [KLIK] Co sądzicie o tej gierce? Czy warto kiedyś się zgadać i pograć? Link do komentarza
Maklak2 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Widziałem Let's Playa. Gra jest w porządku, ale niestety nie można grać z komputerem. Jest robiona przez tych samych ludzi, co Canterlot Defence. Link do komentarza
Lemuur Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Hmm... Może jakiś turniej w to zorganizować na forum? Link do komentarza
Alder Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Kuce, wojna i taktyka...czyli coś dla mnie, ktoś chce się zmierzyć? Link do komentarza
Marmo Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Gra dla mnie fajna wszystko co lubię w niej jest. Jak coś mogę się z kimś zagrać. Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Stary temat. Przenoszę do archiwum, w razie jego reaktywacji - pisać na PW. Link do komentarza
Recommended Posts