Gość Iluandar Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Aż dziw że nie było tematu o tej wspaniałej grze Cóż moge powiedzieć..... Ktoś grał? Genialna gra na PS3 o ciekawej fabule a jeszcze ciekawszym sposobie prowadzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 No jasne, że grałem, ale... co mam więcej powiedzieć? Nie za bardzo jest co, by nie spojlerować. To powiem chociaż, że chciałbym więcej tego typu gier (a wiem, że twórcy HR są w trakcie produkcji nowej). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Powiem tak grałem i przeszedłem gra się nie nudzi jest ileś tam zakonczeń ale ja tylko uratowałem Shona i byłem z tą dziennikarką wszystko pięknie się skończyło lecz żal mi tego palca uciętego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Powiem tak. Gra jest jednorazowa, bo przy drugim podejściu oferuje co najwyżej 5% tych emocji co za pierwszym razem, ale nie zmienia to faktu, że to niesamowita produkcja. Pierwszy i jedyny raz miałem wyrzuty sumienia, że: zastrzeliłem kogoś w grze I te nerwy gdy trzeba było jechać pod prąd czy obciąć sobie palca Warto powiedzieć o doskonałej polskiej wersji językowej. I to piszę ja, osoba która jest uczulona na dubbing. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts