Waleczny Browar Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Rozmowa kwalifikacyjna jest chyba wymagana ja ją przeszedłem, wystarczy tylko napisać coś więcej o sobie lub o swoim OC w formie dialogu. A jeśli chodzi o drugie pytanie to sam jestem ciekaw czy jest jakiś bliższy termin niż kilka miesięcy, ale oto trzeba chyba pytać w wątku "Skargi i prośby do Dyrekcji i Grona Nauczycielskiego". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arctic Fox Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 (edytowany) Pytanie z gatunku tych głupich, ale wolę się upewnić. Czy jeśli ktoś został przyjęty (prof Fluttershy) to musi po prostu czekać na rozpoczęcie zajęć czy czeka go jeszcze rozmowa kwalifikacyjna (cokolwiek?) A skoro już o tym. Jakiś przybliżony termin rozpoczęcia zajęć (mam nadzieję, że nie w roku akademickim ) Zapytaj Stachula. Edytowano Październik 2, 2013 przez Hófehérke Tündér Halál Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 wie ktoś kiedy Będzie aktualna lista u Twi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts