Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Moja reakcja na obrazek: Super ci wyszło. Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wspaniały smok...!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wspaniały smok...!! E tam.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 E tam.xD Jakie ,,E tam" on jest śliczny...!! Podziw w 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wspaniały smok Dzięki wielkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wspaniały smok Dzięki wielkie Jakie ,,E tam" on jest śliczny...!! Podziw w 100% Dziękuje wam Bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 A ja prosiłabym o Pinkamenę. Ale ołówkiem/kredkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 A ja prosiłabym o Pinkamenę. Ale ołówkiem/kredkami Zapisuje Cb już na listę, czekaj Cierpliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 ja poprosze o rysunek z moim ocetkiem http://zapodaj.net/images/f7e9de46456fb.png i jak coś to mam czas ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 ja poprosze o rysunek z moim ocetkiem http://zapodaj.net/images/f7e9de46456fb.png i jak coś to mam czas ^^ Dobrze. Zaraz dopiszę Cb do listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Dobrze. Zaraz dopiszę Cb do listy. dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Uwaga to są ostatnie chwile na zapisanie się do listy oczekujących.! Czekam na kolejne prośby.! Oczekuje waszych próśb do końca marca.! (Oczywiście zamknę listę ale nie na długo, muszę nadrobić zamówienia jeszcze z przed stycznia.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts