TheLunek Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 SAO chyba jedyne anime które bardzo (mając na myśli okropnie) wciągneło. Fabuła była dość ciekawa,postacie miały to coś no i sama kreska. ALO czyli drugi sezon tegoż anime nie przypadł mi do gustu Słyszałem też że ma wyjść kolejny sezon ale czy tak się stanie to już nie wiadomo Anime polecam z całego serca Link do komentarza
Flutteryay Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Czy jestem jedyna której (jak na razie) podoba się ALO? Link do komentarza
Servant Saber Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Czy jestem jedyna której (jak na razie) podoba się ALO? Nie Link do komentarza
Flutteryay Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 (edytowany) Obejrzałam całe. Przyznam że na końcu SAO poryczałam się bardziej. Wtedy kiedy "umierali". Zaś przy ALO łezkę puściłam tylko przy tym jak poszedł do Asuny w szpitalu i się pocałowali ;_; No i liczę na kolejną serię ;P Oby tylko jej nie zepsuli. A teraz... może manga? Dunno. Zobaczy się. Podobało mi się zakończenie. Wszyscy się spotykają, mają fajną szkołę... Asuna i Kirito są razem (spadaj Leafa, Asuna była pierwsza xD). No i Yui Yui jest słodka. (Mama! Papa!) Anime do końca trzymające w napięciu. A ALO wcale nie było takie "do dupy" za przeproszeniem, jak to niektórzy uważają. Wątek miłosny Siostra-Brat był trochę niepotrzebny, ale dodawał akcji. Mam nadzieję że Leafa w końcu da szansę temu karzełkowi co nie pamiętam jego imienia mimo tego, że oglądałam z nim odcinek jeszcze godzinę temu xD Jak dla mnie 10/10. I co mówicie o tej następnej serii? Gdzie wgl. można przeczytać nowelkę/mangę? Bo manga jaką znalazłam sięga tylko do końców SAO, nie wiem czy tak powinno być, że nadal jest wydawana, czy się zakończyła, czy to przerwany upload tej strony. Edit: Dobra nowelkę znalazłam ;P Edytowano Maj 30, 2013 przez Na pewno nie Flutteryay Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 A mogłabyś powiedzieć gdzie? Bo mi się ta trudna sztuka, jaką jest znalezienie czegoś powyżej SAO, nie udała. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Do nowelki był link stronę wcześniej: http://www.baka-tsuki.org/project/index.php?title=Sword_Art_Online_PL Nie wszystko jest przetłumaczone jak widać... może podjęłabym się tłumaczenia, ale na pewno wszystkich słów bym nie przetłumaczyła xd Manga: http://www.mangareader.net/sword-art-online Ja tutaj czytam. Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Z mangi polecam 4-komę. Nie jest to oryginalna historia a bonusowe paski, jednakowoż przy każdym zdychałem ze śmiechu. Jednak przetłumaczono 2 tomy (20 pasków. chyba) na bodajże 8-9 Nowelka jest wciąż tłumaczona, obecnie jest na polski ok 10-11 rozdziałów, ostatni dodany w styczniu lub lutym tego roku jeśli dobrze pamietam. Zawsze można wziąć się za angielską wersję. Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Spinwide Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) Wiecie co mi chyba najbardziej spodobał się romans Kirito i Asuny. A zabawa w dom, jak i sama postać Yui sprawiły, że jeszcze bardziej polubiłem bohaterów. Kocham te wątki. Tak jak i samom główną fabułę. Pomysł by stworzyć anime którego akcja dzieje się w grze jest w prost genialny. Edytowano Czerwiec 21, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Właśnie mi też, poryczałam się jak Asuna "umarła" ;_; Yui najlepsza postać x3 Chyba muszę obejrzeć jeszcze raz xd Link do komentarza
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Uwelbiam Teraz czekam na Gungale Online. Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Z plotek które obecnie słychać o Gun Gale, to następna część nie zapowiada się zbyt ciekawie. Ponoć Kirito będzie grał avatarem dziewczyny, cała akcja ma się rozgrywać w klimatach science fiction, a Asuna ma już nie należeć do głównych postaci. Właściwie mają ją prawie olać. Jak dla mnie to trzy minusy, ale cóż zobaczymy w październiku Link do komentarza
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Ja tam chętnie zobaczę Kirito jako dziewczynę Poza tym ma być nowy bohater. A co do Ausny to też słyszałem, że ma jej przwie nie być :( Ale jest Kirito jest impreza! Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 A Yui będzie? :< Też słyszałam o GGO... w sumie chędożyć i tak chętnie obejrzę ^^ Kirito jako dziewczyna? Będzie śmiech Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Kirito jako dziewczyna, bo tak było w nowelce (podobno) Asuna na trybunach jako widz, bo tak było w nowelce (podobno) Co do Yui to nie wiem. Ale nie wydaje mi się, żeby ją usunięto. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Eh, Yui i Asuna się pojawią, ale na krótko, z tego co czytam w tej chwili na wiki. Yeah IDK... Link do komentarza
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Przecież Yui została jakby "wpisana" w postać Kirito we wszystkich grach przez NerveGear'a. Czyli niezależnie w co będzie grał ona też tam będzie. Także nie ma strachu ^^ Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Chciałabym, żeby mogli jakoś ożywić Yui x3 Cudny happy end xd wgl. to muszę zrobić papercraft Yui i Kirito, bo moja mała Asuna stoi samotnie i cały czas się przewraca z samotności. http://dallaspierce.deviantart.com/gallery/39759094 Link do komentarza
Omega Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Yui byłaby epicka Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Ostatnio znalazłem taką fotkę: Czyż ona nie pasuje idealnie do tego, że Suguha zakochała się we własnym bracie/kuzynie, a ten o zdziwienie woli Asune. Dobra dobra wiem to było smutne a ja jestem wredna małpa ble ble ble Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 A mnie to nie zasmuciło ani trochę xD Suguha mnie wkurzała, tak nagle wtrąciła swoje trzy grosze z jej miłością do Kirito i była nie miła dla tego małego co się w niej zakochał. A najbardziej mnie martwi to, że gdyby przefarbować mnie na czarno i dać takie spinki to będę miała podobną fryzurę co ona ;_; I jeszcze ma gupie imie. I głupi avatar. Blondyna ;_; tl;dr: Suguha gupia babka, Kirito x Asuna forever. Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Zgadzam się Asuna forever Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Lawl, gimbienie w temacie o anime Link do komentarza
Recommended Posts