eeyore Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 od kiedy pomarancza uznała ze za za kwotę 50zl dostaje 50 dni na dzwonienie a nie jak kiedyś 3 miesiące często ładuje telefon , niestety trochę się tego uzbierało bo bardzo rzadko dzwonie i wysyłam smsy a nie wiem jak tą kasę odzyskać lub rozsądnie wydać macie może jakieś sensowne pomysły? Link do komentarza
Lucpon Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Po co na siłę wydawać. Jak będzie potrzeba to będziesz miał. A jeśli już musisz, to na cele charytatywne. To zawsze dobry pomysł. Link do komentarza
eeyore Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 ja już na siłę doładowuje... mam dość. Link do komentarza
Ravin Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Odzyskać możesz zakładając sobie numer SMS premium np na zaplac.to (to adres), ale uzyskasz wtedy mniej niż 50%. Ja mam Playa i mi konto działa cały rok bez doładowań z tego co pamiętam Link do komentarza
Bezik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Na różnych serwisach możesz kupić konto premium, transfery, itp za pieniądz z komórki. Jak grasz w lola to możesz kupić RP przykładowo, albo może masz taką opcję żeby komuś doładować konto ze swoich? Nigdy w orange nie byłem, więc nie wiem czy takie rzeczy tam macie. Ja tak jak Ravin jestem w pleju, zadowolony :] Rok ważności konta to fajna sprawa. Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Możesz wydać na hosting (serwer gry, strona), ale przede wszystkim (jak napisał kolega wyżej) na konta premium (redtube, rapidshare itp.) Link do komentarza
eeyore Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 chce ktos może jakas subskrybcje do dofus'a , lol'a czy co tam chcecie?! za 75% ceny. Link do komentarza
Recommended Posts