Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nie mogło by zabraknąć tutaj mojego ulubionego sportu, czyli koszykówki ^^ No to piszcie swoje opinie co sądzicie o tym sporcie, czy macie jakieś ulubionego drużyny itp itd. Od siebie zacznę.. Mam kilka drużyn które bardzo lubię, czyli np. Los Angeles Lakers, Dallas Mavericks, Boston Celtics i więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ja tam nie jestem fanką koszykówki. No cóż każdy ma własne poglądy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Gdy gra się w to kilka miesięcy bez przerwy na WF'ie to można mieć dość. Twarda piłka, boli głowa i łamie paznokcie.Nie przepadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 heh... 10 godzin w tygodniu na WF-ie cały czas koszykówka, więc... znudziło mi się już po 3 latach, ale dalej ją lubię, a że mam 1.87m to całkiem łatwo mi się gra z większością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ja uwielbiam grać w kosza, mimo tego nie interesuje się jakoś wybitnie tym sportem. Zwyczajnie lubię sobie pograć. Mam kolegę, który jest zakochany w tym sporcie. Ogląda NBA o 4:00 w nocy itp., a poza tym jest świetnym rozgrywającym. To właśnie on wciągnął mnie w granie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Lubie grać w kosza, ale niektóre osoby faulują i oczywiście się o to później wykłócam, bo ,,sędzie nie zauważył'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Tak, nawet lubię koszykówkę Oczywiście tylko poza szkołą , nie na WF'ie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 San Antonio Spurs, zaczałem kibicować za Twin Towers (Duncan, Robinson) ostatnie lata trochę odpuściłem, ale dalej z nimi sympatyzuję, i mam New Erę z ich logiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ja nie przepadam za koszykówką mimo, że jestem wysoki. Gdy uczyliśmy się w szkole między innymi dwutaktu to miałem problemy z koordynacją i kiepsko mi to szło Miałem za to kolegę, który uwielbiał kosza, więc czasem graliśmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 O dziękuję Wam za tyle komentarzy już ^^. Bonifacus, tak zgodzę się że jak się gra na wf-ie w coś dużo czasu to potem to się nudzi. Ja osobiście przyznam że dawno nie grałem i będę musiał powrócić do grania w kosza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Lubie koszykówkę, dwa razy nawet miałam po niej pamiątkę-wybity palec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Lubuje się w koszykówce. Niestety my gramy dość żadko, częściej w siatke, za czym nie przepadam, ale się mówi trudno. W sumie to zagrałbym w drużynie Bronies. Już to widzę "CLC Equestria" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Koszykówka to moja ulubiona gra, niestety rzadko gram (wszyscy wolą "nogę"), ale gdy dostaje piłkę i kosz to umiem rzucić z połowy odwrócony plecami do kosza i trafić ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Koszykówka to moja ulubiona gra, niestety rzadko gram (wszyscy wolą "nogę"), ale gdy dostaje piłkę i kosz to umiem rzucić z połowy odwrócony plecami do kosza i trafić ;D Heh, u mnie w klasie też tak jest że większość woli nożną.. Ale i tak praktycznie nikt nie ćwiczy na tych lekcjach, dlatego wolę pograć z przyjaciółmi poza szkołą na przykład . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Czasem na WFach się grywało. Polubiłem ten sport za sprawą filmu "Kosmiczny mecz" i kiedyś bardzo chciałem uprawiać ten sport. No cóż, nie wypaliło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Powiem tak ,koszykówka to wspaniały sport ,wiem to bo sam gram klubowo a już może niedługo zawodowo .Dla niej zmieniłem szkole i miasto .Wszystkim sportowcom szukających swojej dyscypliny polecam kosza . PS: moje ulubione drużyny to Dallas Mavericks ,Lakers i barcelona ,jak ktoś chce podyskutować na tematy związane z koszykowka to zapraszam :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się