WilczeK Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 kolory jaśniejsze dobierz! Patrząc na zdjęcia AJ też tak pomyślałem. Dzięki Łap:muffin: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Najważniejsze żebyś dobrze odwzorował jej znaczek(nie żeby reszta była nie ważna) i po znaczku twarz, a reszta jakoś już pójdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Spoko, żeby było ładnie muszę się zebrać i podjechać do modelarskiego bo stary pędzel nieosiąganie ładnego efektu Może jutro, zobaczę. P.S. Co do znaczka, mam już cieniutki pędzel, potrenuje trochę na papierze. Do oczu przyda się taśma maskująca. Podstawa to nie spieszyć się, robić wszystko dokładnie i kiedy ma się czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 A ja mam takie pytanie. Jakiej modeliny do tego używasz? Bo wychodzi niesamowity efekt :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Świetne! *.* Grzywa powinna być jaśniejsza. Oby wszystko dobrze wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts