Black Hayate Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Radio będzie jak tylko Siper umieści je na forum. Fajno, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Czekam z niecierpliwością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Dla tych, którym JAK MNIE nie dziala apka i plik .pls mam zamiennik: Wejdź do Android Market/Google Play Zainstaluj aplikację "A Online Radio" Wybierz serwer "Polska" Wybierz opcję "Dodaj kanał" Wpisz http://radio.clop.pl/sluchaj.pls Ciesz się radiem zapisanym w ulubionych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Ściągnołem to radio na androida, ale mam problem żeby ją otwożyć. A dokładniej nie ma jej w aplikacjach, a jak chce ją otwożyć przez Moje pliki i znajdóje ją w foldeże download to klikam na nią i wyskakuje Instalator pakietów i Zweryfikuj i zainstaluj. Obojetnie co nie wybiore to się aplikacja na nowo instaluje i po zainstalowaniu pisze Gotowe i Otwórz ale otwórz jest wyblakłe i nie da się tego wybrać. Wie ktoś jak to otworzyć? Napewno ja coś zepsułem -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 A jaki model fona, wersja andro?@edit aplikacja sama się ci pobiera i instaluje( jeśli masz fona z drewna to niewiem) Z czego pobierałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Neon aplikacja na jest widżetach cy jakoś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 @up Aplikacja nie pojawia się w widżetach tylko menu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkamena(!) Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 To wiadomo już, kiedy będzie radio? U mnie to tylko wyświetla: [playlist] NumberOfEnters=1 File1=http//4stream.pl Wchodziłam na tą stronę 4stream.pl i nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viprix Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 radio działa normalnie przecież Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Radio działa ale panel z nazwą piosenki, prowadzącym audycje etc już nie. Wyskakuje mi error 504 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Radio przechodzi w stan hibernacji. Jako, że wszyscy są w rozjazdach, a prace nad nowym projektem (Radio Yay) jeszcze trwają to aktualnie nie będzie nic grane. Bardzo nam przykro. Mimo to, obiecujemy, że wrócimy już za jakiś czas ze zdwojoną siłą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (teraz będzie trzeba ściągać wszystko na własną rękę (hmmmmm ale będzie dostępne nawet offline Yay )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Aha, to dlatego jak wchodze na radio wyświetla mi się strona główna forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Mi radio działa przez program pośredniczący, nie przez strone. Na androidzie mam A Online Radio. Tam wpisałem URL radia i sobie słucham Jednak nie Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Czemu nie ma radia. Chciałem posłuchac a tu 404 Not Found Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts