Linds Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 "Pingwiny z Madagaskaru" lubię, choć to jest kreskówka schematyczna, co z czasem potrafi się znudzić. A kogo tu darzę największą sympatią... hmm... Szeregowego, choć jest Bronym to nie. Wolę bardziej Kowalskiego. Link do komentarza
Turoń Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) Dziwisz się o TMNT a nie o Mlp? Czyżbyś nie czytała artykułu "DIABEŁ PRZYJECHAŁ NA KUCYKU PONY"? artykuł nigdy moich rak nie dotkną wiec nie wiem co tam jest,ponoc bardziej o hello-kitty tam pisze,a tytul jak zwykle do przyciagniecia wzroku glupim hasłem,ale prawde mowiac w MLP tez jest troche diabelstwa,to juz praktycznie wszedzie dzisiaj wciskają... a w TMNT to wydaje mi się ze chodzi o przekazywana tam idee,ktora nie ma nic wspolnego z chrześcijanstwem. ale juz nie bede zbaczac z tematu Pingwinów. nic nie wiem by mialy nbyc tu jakies demoniczne przeslania ,Pingwiny zdaja się byc czste bo 2ch moich znajomych egzorcystow je uwielbia i nie wypowiadali się na ich temat negatywnie Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Turoń Link do komentarza
Alder Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Pingwiny...epickie? owszem, kultowe? nie bardzo. Jest to jednak serial który na tle innych podobnych produkcji trzyma całkiem wysoki poziom. Jak by powiedział to rico: eble gaga tfu eeerqvag guk pfu pfu. @Turoń. Mała prośba nie wciskaj wszędzie chrześćjaństwa i szatana, bo jest to poprostu irytujące. Link do komentarza
Recommended Posts