Twofacer Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Chciałbym się dowiedzieć czy na forum jest ktoś kto słyszał o tym wspaniałym cyklu. Czy ktoś z was zna może dzieje Konowała, Goblina, Jednookiego, Ottona, Kapitana i reszty bandy najemników zwanej Czarną Kompanią? Czy ktoś zna dzieje Pani, jej mrocznego męża zwanego Dominatorem albo ich sługusów zwanych Dziesięcioma których Schwytano? A może dopiero pozna te historię? Zapraszam do rozmowy i pytań... oraz oczywiście czytania. Link do komentarza
kameleon317 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Jedna z lepszych książek jakie czytałem. I mówię książek bo czytałem 3 części połączone w jedną 1000 stronicową książkę. i czytałem tylko "Kroniki Czarnej Kompanii" bo później są jeszcze jakieś, ale nie czytałem. Cook świetnie przedstawia obraz wojny. Osobiście polecam każdemu. Link do komentarza
aggar Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Nie znam, ale chyba coś mi sie obiło kiedyś o uszy. Link do komentarza
Nikern Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Pobawię się w archeologa i odkopię temat. Czytałem tą, genialną serię. Są to jedne z lepszych książek jakie widziałem i żałuję, że są tak mało popularne. Może to przez dość specyficzny klimat... Jeśli mam być szczery to nie przerobiłem jeszcze "Zagłady Czarnej Kompanii" ale zamierzam nadrobić zaległości. Osobiście sądzę, że np. taka "Gra o Tron" która jest dobrą książką, nie umywa się do Czarnej Kompanii Link do komentarza
Recommended Posts