Spinwide Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Witam. Nie wiem, czy temat pasuje do tego działu, ale tak mi polecił pewien czerwony więc się nie kłócę. Chciałbym polecić wam pewien komiks internetowy, o nazwie TwoKinds, autorstwa Tom'a Fischbacha. Fabuła wciągnąć umie a sama kreska cieszy oko, więc jako, że osobiście ze zniecierpliwieniem oczekuję na kolejne chaptery, pomyślałem, że nie zaszkodzi opowiedzieć wam o nim. Oryginalny język jest angielski, lecz znalazłem też polską wersję (tłumaczący w pewnym momencie tłumaczyć przestał, kij wie czemu, ale ponoć ma wrócić. A jak nie, to zastanawiam się czy sam nie spróbować tego zrobić ) Linki: Oryginał: http://twokinds.keenspot.com/ PL wersja: http://www.szmeszek.flog.pl/ Sam komiks ma sporo...nawiązań do tematów niekoniecznie przeznaczonych dla dzieci (jednak samej erotyki itp. nie zawiera). Mam nadzieję, że się wam spodoba. Enjoy Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Szukałam po pl i nie znalazłam, a tu proszę... Tak lepiej? Link do komentarza
Dżuma Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ostatnio zainteresowałam się tym i to bardzo. Po przeczytaniu 300 str to najbardziej lubię Keith'a Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Miałem okazję zaczynać to czytać, jak mieli raptem 30 stron. I tak jakoś czas zleciał. Fabuła miejscami wydaje mi się naciągana, ale mimo to rysunki są mile dla oka. Całość oceniam na dobrą, ale nie bardzo dobrą. Link do komentarza
Spinwide Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Cóż...naciągana z początku, ale jak dla mnie obecne strony są o wiele lepsze. Zarówno fabuła jak i grafika się stopniowo poprawiają. Chociaż obecna Flora jest bardzo...Kawaii xD @Down Good Spoiler z info o Natani -.-' Link do komentarza
Dżuma Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 @UP Nic nigdy nie widziałeś Powiem tyle po polsku nie ma już stron a w angielskim jestem nogą. Sama zacznę chyba tłumaczyć bo nie wytrzymam Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Tak mnie wciągnęło że już wszystko przeczytałam, Spin tłumacz to szybciej! Link do komentarza
Spinwide Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Wat. Ja tego nie tłumaczę. Ja *zastanawiam się* czy to tłumaczyć, bo tamten nic nie aktualizuje od miesiąca:rainderp: Link do komentarza
Dżuma Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Ogłaszam wszystkim tu obecnym że szmeszek czy jak mu tam zmartwychwstał i jest nowa strona ^^ Link do komentarza
Recommended Posts