Ukeź Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Dobra, jako, że jestem dzieckiem z plastyka, to teoretycznie wypadałoby wrzucić tu jakieś ze swoich prac Na początek niestety nie będą to rzeczy związane z MLP. Powód? Nie mam ani skanera, ani aparatu w internacie, więc nie mam jak zrobić zdjęć, a nigdzie na kompie tego nie mam. Ale jak pojadę do domu to zapewne coś wrzucę ^^ Czyli za jakiś tydzień. Będę tu publikować moje rysunki, malunki i rzeźby. Część prac ze szkoły, część takich bazgrołów z nudów, tworzonych o 3 nad ranem jak mnie natchnie XD Może wrzucę jeszcze mojego autorstwa zabawki z drewna~ No to na (miejmy nadzieję) dobry początek, przykładowe rysunki (właściwie to starocie, bo sprzed roku conajmniej i to te tzw. z nudów): No i ze dwie przykładowe rzeźby z gliny: No to na początek tyle. Liczę na szczere opinię i krytykę także przyjmę~ Ale oczywiście uzasadnioną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Świetne, genialne, cudne... masz talent O-O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Łuh, temat umarł śmiercią naturalną, bo nic tu w sumie nie wrzucałam >.> Ale z racji, że ostatnio się nudzę i namalowałam dla znajomego jego podobiznę jako kuca, to to wrzucę, a co tam. Niestety nie zarzucę zdjęciem znajomego, bo nie wiem czy by chciał, więc nie ma porównania z oryginałem :c Ah, co do obrazka, malowany na zagruntowanej tekturze, formatu nijakiego (coś około A4 ale trochę węższe), akryle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts