olek222 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Elko, jako iż fajnie bawiłem się na naszym Lubelskim Ponymeecie Wpadłem na pomysł, aby "organizować niezorganizowane" (xD) meety co sobotę W jakim sensie? Przychodzimy gdzieś 13-14 pod KFC, gadamy, łazimy po plazie, czy coś takiego (to się jeszcze dopracuje) ew. po mieście (może by tak pochodzić gdzieś i... Pośpiewać?) I oczywiście, nie zapominajmy, że możemy podenerwować trochę Mangowców "Pedofilia przyszła" Kto był na meecie, to wie o co chodzi (LESZEK JEST CHUDY, TEN DŻOŁK NIGDY MI SIĘ NIE ZNUDZI) Pisać tutaj/na bronies lublin , ale pojedynczo, bo będzie to sumowane, nie wiem czy w ogóle jest sens robić coś takiego, zależy ile osób przyjdzie Pisać, Pisać, Pisać co o tym myślicie/pomysły co na takich meetach robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Ja tam będę przyjeżdżać może od czasu do czasu. Przytaszczyłoby się kogoś z plastyka, coby samemu nie jeździć. A jakby mnie miał kto nocować w Lublinie to będę bywać jeszcze częściej 8D Ej ale to będzie dziwne, bo ja na fandom mangowy też chodzę/chodziłam. Właściwie to oni są większymi pedofilami, ale mniejsza, lol~ Leszek to sama skóra i kości ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Może czasami przychodziłabym .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Czy jeszcze się spotykacie to bym może poznał się z wami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Również chętnie bym spotkał Lubelskich Brony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Ja tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessCelestia Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Awww,,, Lublin...to chyba nie moja działka xD W sumie...nie nie, przyszłabym , ale po ukończeniu 15 lat xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Co tak tu cicho, nie którzy chcieliby się spotkać z innymi bronies tym mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się