Wujek Tadek Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Znana i słynna na całym świecie gra, Darkorbit. Najlepiej gra się w drużynie. Jeśli ktoś gra, to możemy pograć razem. Mam nawet klan o nazwie "Kucyki". Jak ktoś jest chętny do wspólnej gry, to pisać. Byłbym zapomniał. Gram na PL3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Kiedyś grałem nawet golca miałem może się skuszę ..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokolin Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Też kiedyś dość sporo grałem, ale gra staje się szybko nudna jeśli gra się samemu więc jak mielibyście już kilka osób z którymi można pogadać podczas rozgrywki to chętnie znów zacząłbym grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 ja gram na PL2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Mam konto na PL3 ;D Jednak nie mam gdzie grać. A jak już mam - nie ma kiedy, bo muszę się uczyć... W każdym razie miałem Leonka, 10 poziom, 8 dronów Flax na 6 poziomie, 6 LF-3, 2 BO-2(reszta te za 256k kredek). Byłem z Venus. Wy skąd jesteście(planeta)? Pozdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Grałem w darkorbit, ale po pewnym czasie po prostu gra mnie znudziła. Ale mogę odświeżyć konto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Odkopię coś starego, no ale spytać zawsze można Jak by był ktoś chętny do gry to ja gram na PL1, EIC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts