Po prostu Tomek Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Skoro nie męczę, to witam ponownie. 1. Może egzorcyzm zadziała? 2. Widzisz w miarę normalnie z zezem? Rada ode mnie. Jeżeli inni cię odrzucają, stań ponad tym, nie napraszaj się. Zostań samowystarczalna i pokaż, że to ty władasz swoim życiem. Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Skoro nie męczę, to witam ponownie. 1. Może egzorcyzm zadziała? Egzorcyzm to na duchy. 2. Widzisz w miarę normalnie z zezem? Tak. Rada ode mnie. Jeżeli inni cię odrzucają, stań ponad tym, nie napraszaj się. Zostań samowystarczalna i pokaż, że to ty władasz swoim życiem. Ja się nie napraszam. Ale to boli, kiedy sobie siedzisz i czytasz, a tu ktoś przychodzi i mówi "Ej, nawiedzona, co robisz". Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 1. Uprawiasz jakieś sporty? 2. Jakie książki czytasz? 3. Przekażesz swojemu alter-ego, że... Yyy... O, mam! Ja jestem samodzielnym bytem, a nie żeruję na biednych kucykach, hehe. Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 1. Uprawiasz jakieś sporty? Czasami trochę latam. 2. Jakie książki czytasz? Fantasy. 3. Przekażesz swojemu alter-ego, że... Yyy... O, mam! Ja jestem samodzielnym bytem, a nie żeruję na biednych kucykach, hehe. :| Nie bardzo rozumiem. I ono wszystko słyszy. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Znaczy się, tak ja, jak i ty, i wszyskie kuce oraz ludzie jesteśmy samodzielnymi bytami, a twoje alter-ego po prostu nie jest samodzielnym bytem, ponieważ pobiera od ciebie wszystkie sole mineralne, pokarmy itp., a dodatkowo nie ma nawet ciała, więc nie jest nawet bytem fizycznym... Fuck the biology, nie było tematu. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Wszystko słyszy, powiadasz? W takim razie "Ego te exorciso..." Zadziałało? Warto było chociaż spróbować. Czy uważasz się za osobę z bujną wyobraźnią? Powiedziałaś, że czasem cię wyzywają. Nie krzywdzą cię inaczej? Nie możesz udać się ze swymi problemami do Twilight i reszty tej bandy? Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję. Życzę przyjaciela, skoro tak bardzo go potrzebujesz. Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Wszystko słyszy, powiadasz? W takim razie "Ego te exorciso..." Zadziałało? Warto było chociaż spróbować. Mówi, żebyś zamknął mor.. bo ci jedzie. Tylko cytuję. Czy uważasz się za osobę z bujną wyobraźnią? Czasem, aż za bujną. Powiedziałaś, że czasem cię wyzywają. Nie krzywdzą cię inaczej? [/quote Podkładają kopyta, rozciągają liny między ławkami, łapią żuki i wkładają mi do pudełka śniadaniowego... A co by one na to poradziły?! Nic, kompletnie nic! Właśnie poznałeś alter-ego. Albo raczej częściowo poznałeś. Dziękuję! Link do komentarza
Recommended Posts