Feather Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 https://docs.google.com/document/d/1QU0YErsw0hzQWGCj9xTEvqm-68IPAWySWeJgzX3F9CY/edit Napisałem dla pewnej przyjaciółki kiedyś. Fakt, krótkie strasznie, ale w związku z tym, że kumpel 5x spadł z krzesła czytając to (ze śmiechu), postanowiłem się podzielić. Koleżanka też zadowolona była :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryZenek Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Jedno wielkie WTH!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 http://th08.deviantart.net/fs70/200H/f/2011/044/6/e/dr__breen__s_epic_face_by_youraveragegamer3003-d39fvlo.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Opowiadanie na granicy... ale uznałem, że do MLS się nie kwalifikuje jeszcze Na swój sposób zabawne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Krótkie, fajne, śmieszne i super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Cóż, miało to być przesycone moim ulubionym, absurdalnym humorem... Czy mi się udało? Chyba tak ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Skończyłam czytać do wizyty Germaneyczyków, bo dotarło do mnie, że wszystko jest zerżnięte z Hobbita ;p Czarodziej od fajerwerków, znak na drzwiach... meh. Może kiedyś przeczytam dalej, ale nie sądzę, bo nie lubię takiego kopiowania xd Poza tym.... humor też niezbyt mi odpowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Bo to parodia :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Bardzo śmieszne, na początku bałem się, że to będzie kucykowa wersja "Hobbita", a jednak nie. Banan na ustach zostanie mi do końca dnia. A najbardziej podobało mi się... ...gdy wspomniałeś o "Błękitnej Ostrydze". Dlaczego? Ano dlatego, że mój nick z YT to "ZielonaOstryga" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Cuś ci zjadło spojlera :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Brak dostępu do dokumentu. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts