Ennus Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Siema. Daję tu oto link do mojej strony na DeviantART. Proszę o szczere komentarze, jak by co. Mój deviantART! Pierwszy obraz: http://fav.me/d5v4i8s Proszę o komentarze i oceny. Proszę również, o rady, jak mogę polepszyć moje rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Przepraszam serdecznie za doubleposta, ale skomentuje ktoś moją Rarity? http://ennus134.deviantart.com/art/The-Rarity-Stamp-355253274 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Bardzo ładne Szczególnie podoba mi się Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Ładna Rarity. Rysowałeś sam, czy na bazie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Dziękuję. Rarity rysowałem na bazie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTB4 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Co by tu mówić, fajne. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Nieźle, powiem Ci że Rarity wyszła najlepiej. Najbardziej jakoś mi się podoba. Tak czy siak, długo się tym zajmujesz? . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Od niecałego tygodnia. Zamierzam zrobić więcej kuców w takim stylu. Rainbow Dash będzie oczywiście miała tęczową grzywę i ogon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Nie mogę się doczekać. Będę śledzić ten wątek. Masz talent Ci powiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Dzięki wielkie. Dopiero, Rarity mi jakoś wyszła. ;p Zamierzam zrobić Rainbow Dash w takim stylu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Ładnie, a może kolorowa Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Jeśli o ten styl to wolę robić tła, pasujące do kuca, np. Applejack na pomarańczowym tle, Fluttershy na jasnożółtym tle. Zamierzam zrobić więcej artów w takim stylu. Nie jest to wcale ciężkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Novoste: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 W jakim programie to robisz? To jeśli śliczne. <3 Umiesz robić takie coś na podstawie rysunków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 1. Robię to w darmowym Gimpie. Almost like Photoshop. 2. Dzięki. 3. Umiem, jeśli Ci chodzi, że na podstawie digitali. Z rysunkami tez nie powinienem mieć problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Gdzie ściągnąłeś GIMPa? Heh, masz fajny styl. Szczególnie Rarity mi się podoba. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Świetne to jest! Podziwiam. Ukradnę Ci talent jak będziesz spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Takie obrazki bardzo łatwo stworzyć. Wystarczy pobawić się narzędziem do ścieżek, potem zrobić z tego zaznaczenie i wypełnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Nie łatwo! Nie kłóć się ze mną! :N9EAZ: Masz talent i ani słowa więcej bo Cię zadźgam. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Dzięki. Nawzajem. ;p Pozdro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts