Gość zukori Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 sory ale usuwam zawartość posta~- wina pewnej osoby której zachciało się sprzedawać pluszaki z mojego wykroju, sory, no more. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 No taka lipa, na PVF wszyscy rzygają tęczą, a na MLPP nikt zuce nie skomentuje D: Żeby zmienić ten stan rzeczy wypowiem się~ Tutek baaaaaaardzo fajny <3 Nawet newfagi go zrozumieją (czyt. ja) Może sama coś uszyję, nie wiem ^ ^; Zobaczę jak tam z materiałami i wolnym czasem będę stała, lecz jeżeli uszyję to na pewno z dedykacją dla Ciebie~ I pytanko: pattern nada się na kuce i inne Pokemony, a nie tylko na eeveelucje? :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 ten pattern nada się praktycznie na wszystko ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 No okej, skoro już to przeglądam to napiszę coś od siebie, bo tutaj wiadomo jak to jest z opiniami. Tutek napisany w sposób jasny i przejrzysty to jest na plus. Ale jako, że też zajmuję się zabawkami to muszę dorzucić kilka drobnych uwag. Np. to, że z tego co widzę nie pisałaś nic o tym, żeby zwracać uwagę w którą stronę materiał się jakby to nazwać "czesze". O tyle o ile w niektórych tkaninach można to pominąć, o tyle w futerku uważam to za dość istotne, żeby nie było tak, że np pół głowy czesze się do góry a drugie pół do dołu lub gdzieś w bok. Chyba, że ja coś przeoczyłam i pisałaś o tym. Tak poza tym to sądzę, że dla osób, kompletnie niezorientowanych w temacie tutorial jest okej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 No okej, skoro już to przeglądam to napiszę coś od siebie, bo tutaj wiadomo jak to jest z opiniami. Tutek napisany w sposób jasny i przejrzysty to jest na plus. Ale jako, że też zajmuję się zabawkami to muszę dorzucić kilka drobnych uwag. Np. to, że z tego co widzę nie pisałaś nic o tym, żeby zwracać uwagę w którą stronę materiał się jakby to nazwać "czesze". O tyle o ile w niektórych tkaninach można to pominąć, o tyle w futerku uważam to za dość istotne, żeby nie było tak, że np pół głowy czesze się do góry a drugie pół do dołu lub gdzieś w bok. Chyba, że ja coś przeoczyłam i pisałaś o tym. Tak poza tym to sądzę, że dla osób, kompletnie niezorientowanych w temacie tutorial jest okej faktycznie o tym nie pisałam ale osobiście uważam, że jak popełnimy taki błąd przy tkaninie z bardzo krótkim włosiem to świat się nie zawali. a obeznanie, jak się włosie układa to już podchodzi pod znajomość zwierzęcia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts