Aretra Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Tutaj... Yhym Yhym! ..Tutaj pytacie MNIE o wszystkim i o niczym, czego chcielibyście wiedzieć o Szybkiej pegazicy.. Rainbow dash jest szybsza, i ..Cicho bądź! ale jej dorównuję, już, mogę skoczyć? Dzięki. ..z Cloudsdale która sprawuje pogodę nad Canterlotem? To mój pokój, będę zadowolona, jak się tam coś odezwiecie -.- Tam jest również mój pamiętnik który prowadzi Dashu(moja wierna opiekunka) i ja. This is me! Link do komentarza
Derpa Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Cześć Speedflame! Po przeczytaniu twojej historii mam pytania do ciebie! 1. Znasz Rainbow Dash? 2. Co sądzisz o klejnotach harmonii i o mane6? 3. Czy to zaszczyt być odpowiedzialnym za pogodę nad Canterlotem? 4. uczęszczasz do jakiejś szkoły latania jak przedtem w dzieciństwie? Oj trochę się rozpędziłam Link do komentarza
Aretra Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Cześć Speedflame! Po przeczytaniu twojej historii mam pytania do ciebie! 1. Znasz Rainbow Dash? 2. Co sądzisz o klejnotach harmonii i o mane6? 3. Czy to zaszczyt być odpowiedzialnym za pogodę nad Canterlotem? 4. uczęszczasz do jakiejś szkoły latania jak przedtem w dzieciństwie? Oj trochę się rozpędziłam Elo. 1. Nie. Ale robi na mnie wrażenie, chciałabym kiedyś ją poznać i podzielić się z nią różnymi sztuczkami.. Jest również więc chyba byśmy się dogadały^^ 2. Klejnoty harmonii? Mane6? chodzi o koleżanki Rainbow dash? Ah tak! Są niesamowitym wzorem dobrych przyjaciół ** 3. Pewnie, że jest zaszczyt, dlaczego miałby nie być? 4. Nie, ale rok temu byłam w Akademii Wonderbolts, teraz skupiam się na samotnym treningach.. Link do komentarza
Derpa Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Jeszcze chcę coś się ciebie zapytać 1. Masz jakąś psiapsiółkę? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 3. Co sądzisz o Justin Bieber? Link do komentarza
Aretra Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Jeszcze chcę coś się ciebie zapytać 1. Masz jakąś psiapsiółkę? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 3. Co sądzisz o Justin Bieber? 1. Nie mam żadnej psiapsiółki, ale chciałabym tylko jedno - poznać RD(to nie wchodzi w marzenia!) 2. Rock! 3. What? Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 O oto jestem! 1. Ulubiony kolor? 2. Ulubione danie? 3. Gdybyś dostała psa na urodziny, jak byś go nazwała? 4. Lubisz warzywa? Pozdrowionka :3 Link do komentarza
Aretra Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 O oto jestem! 1. Ulubiony kolor? 2. Ulubione danie? 3. Gdybyś dostała psa na urodziny, jak byś go nazwała? 4. Lubisz warzywa? Pozdrowionka :3 Yeah! 1. Kolor chmur!(błękit) 2. Kanapka z masłem orzechowym, z białą czekoladą, polana serem waniliowym. Mmm.. 3. Doczepiłabym mu elektryczne skrzydła i nazwałabym go Dodger 4. Tak! Marchewki, pietruszki, a najbardziej ziemniaki z grilla! Pycha! O takie:^^ Pozdro *_* Link do komentarza
Derpa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Czesc ponownie. 1. Co sądzisz o Discordzie? 2. Największe pragnienie? 3. Pierwsza rzecz rano? 4. Co robisz w wolnych chwilach? Link do komentarza
Aretra Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Czesc ponownie. 1. Co sądzisz o Discordzie? 2. Największe pragnienie? 3. Pierwsza rzecz rano? 4. Co robisz w wolnych chwilach? Hej. 1. Spoko z niego gość. Ale ten jego chaos jest epicki *_* 2. Bycie jednym z Wonderbolts? 3. średnio-szybki przelot przez chmury, by rozprostować skrzydła i utrzymywać rozwianą grzywę. 4. Śpię?(na chmurce) albo odpowiadam na pytania -.- ^^ Link do komentarza
Lucy Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Och, witaj! Mam takie pytania: Lubisz Spitfire? Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? Masz jakieś zwierzątko? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Witam. Od razu przejdę do pytania, bo nie chce zabierać twego czasu. Masz jakieś marzenie, warte do spełnienia, czy wo gulę da się je spełnić.? Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Och, witaj! Mam takie pytania: Lubisz Spitfire? Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? Masz jakieś zwierzątko? Siemka! 1. kilka miesięcy temu byłam w Akademi Wonderbolts na dwa miesiące. Trochę surowa z niej trenerka, ale szybko się przyzwyczaiłam i nawet ją polubiłam. 2. kanapka z masłem orzechowym i z serem waniliowym mm.. 3. Nie, ale kręci mnie orzeł Witam. Od razu przejdę do pytania, bo nie chce zabierać twego czasu. :Rainbow2: Masz jakieś marzenie, warte do spełnienia, czy wo gulę da się je spełnić.? Hej. Tak mam, dołączenie do Wonderbolts, to chyba jasne, a drugie chyba niemożliwe, być szybszą od Rainbow dash(choć nie chcę być jej rywalką) No ale.. Marzenie to marzenie.. Link do komentarza
Recommended Posts