KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 [Nowy York, kilka lat po pojawieniu się Virusa] Właśnie rozgromiłeś oddział BlackWatch w czerwonej strefie, tylko dwa pojazdy opancerzone i dwunastu żołnierzy. Koło ciebie zaczęło się pojawiać coraz więcej zarażonych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 uśmiecham się do siebie, skażeni to żaden przeciwnik. Wspinam się na najbliższy budynek w poszukiwaniu czegoś interesującego szybko zabijając paru stojących mi na drodze zakażonych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Zabiłeś z siedmiu zainfekowanych. Po wdrapaniu na budynek, znalazłeś martwego komandosa BlackWatch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Sprawdzam szybko co się z nim stało, być może dzięki temu dowiem się czegoś ciekawego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Na ciele widnieje wiele zadrapań, nie pasują do żadnego z znanych ci stworów. Może wchłonięcie pomoże ci w wyjaśnieniu zagadki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Postanawiam wchłonić żołnierza. Widzę dziwną bestię, wielką jak behemot i szybką jak Brawler. Cóż to za potężny stwór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 < Mogę? Ty piszesz zachowania bohatera, a ja reszte. Ale skoro już napisałeś, a ja jestem leniwy , to zostanie, ale następnym razem przestrzegaj ter reguły, ok? > Ta istota wyglądała na nową, nagle usłyszałeś huki wystrzałów, kilometr od ciebie na północ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Biegnę po dachach do miejsca starcia, kilka dachów od niego zaczynam się skradać, jeżeli jedna ze stron wygra, będę miał mniej problemów z walką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Kiedy dotarłeś na miejsce zobaczyłeś uciekającą bestie do kanału i rozwalony batalion BlackWatch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 sprawdzam czy bestia uciekła i oglądam rany żołnierzy - być może dowiem się dzięki nim czegoś o tym stworze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Bestia uciekła. Rany żołnierzy były katastrofalne, niektórzy mieli rozwalone głowy, a inni byli pozbawieni kończyn. Pojazdy były zniszczone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Szukam jakiś śladów, czegokolwiek co mogłoby przybliżyć mnie do rozwiązania tej tajemnicy, przeszukuje ciała, zaglądam do resztek pojazdów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Znajdujesz materiał wideo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Postanawiam go odtworzyć. Być może się czegoś dowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Otwierasz nagranie. === [baza Archiwalna BlackWatch] [Nagrania] [Ostatnie Nagranie] [Wczytuje...] [Wczytywanie Zakończone... Odtwarzam] - Ej Steve, widziałeś tego nowego Evolveda? - Tak, rozp******* nam z pięć patroli. Obyśmy go nie spotkali. - Też mam taką nadzieje. Było by trudno gdyby... [Coś uderza o ziemie] Ku*** co to jest? - Nie wiem, STRZELAĆ! [Odgłosy strzelania][Ryk bestii][Jęki umierających ludzi] - Wycofać się... Wy....... [Koniec Nagrania] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 po przesłuchaniu zaczynam się zastanawiać. Wiem co to evolved, ale nie wiedziałem że jest jakiś poza Hellerem. Postanawiam odsłuchać starszych nagrań, może będzie w nich coś co wyjaśni ten przypadek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Przejrzałeś inne zapiski, okazuje się że to był obiekt który miał polować i zabijać Evolvedów, zaczynając od Hellera, a następnie od Alexa Mercera. A skoro ten drugi zginął, to największym jak na razie zagrożeniem, stanowi Heller. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 zaczynam się nad tym zastanawiać. Jeśli zabjią Hellera, rzucą się na mnie. Będę musiał go znaleźć i ostrzec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Problem w tym że nie wiesz gdzie on aktualnie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Zapewne ukrywa się w czerwonej strefie, ale miniw sporo czasu zanim go znajdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Nagle usłyszałeś głos w radiu. - 6, tu dowództwo, jaka sytuacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Podchodzę do radia i mówię: -Wszyscy nie żyją po czym rozgniatam radio na kawałki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Nagle słyszysz ryk. Kilometr na północ od ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Biegnę sprawdzić co to. Jeżeli ta bestia miała zabijać evolvedy, zapewne złapała Hellera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Kiedy dobiegasz na miejsce widzisz bestie o dużym ogonie, czterema rękami i pysku który wypluwa kwas. Właśnie podniusł jedną ręką czołg i rzucił go w oddział Blackwatch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts