MasterOFPonies Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Skaczę na budynek i z ukrycia obserwuję bestię. Szukam jej słabych punktów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Zanim zdążyłeś znaleźć słaby punkt, bestia zdążyła już zniszczyć oddział i uciec do kanałów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Zaczynam myśleć. Cholera, jeżeli to bydle znajdzie Hellera, mamy przesrane. Musze go znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Nagle czujesz czyjąś obecność za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Odwracam sie, w razie czego gotowy do obrony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Kiedy się odwróciłem, zostałeś chwycony za gardło i uniesiony w górę... przez Hellera. - Kim jesteś i co robisz tutaj - spytał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Zmieniam rekę w Tentacle i uderzam nią z całej siły w twarz Hellera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Złapał ją momentalnie. - Spytam się jeszcze raz. Kim jesteś i co tu robisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Widać nie mam wyboru. Opowiadam mu szybko kim jestem, i o tym, co nam zagraża Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Puścił cię. - Jeśli mówisz prawdę, to mamy poważny problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 -Właśnie. To coś zniszczyło 2 oddziały BlackWatch w pół godziny. Musimy się pośpieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Jak cię zwą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Zazwyczaj mówią na mnie potwór lub co to k***a jest?! ale imię me brzmi Tosh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Więc, Tosh. Czego pragniesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Żeby zabić to coś. Co zrobię dalej, to nie twoja sprawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Trza sobie ufać. Jesteś jedynym Evolvedem który nie próbował mnie zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 -Szczerze mówiąc, nie wiem zbytnio co ze sobą począć. Mogę jedynie biegać po strefie czerwonej wyrżynając wszystko co się da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Czyli Blackwatch i zainfekowani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 -A czy jest cokolwiek innego? Cywilów nie ruszam. Zazwyczaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Zazwyczaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Czasami coś złego... nie wiem jak to opisac.. przejmuje kontrolę nad ciałem. Wtedy nie potrafię się powstrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - W takim razie, mam cię na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Lepiej miej. Nie można być pewnym kiedy to się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Masz jakieś lokum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Nie. Większośc czasu spędzam na wędrowaniu po czerwonej strefie i mordowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts