Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Mógłbym wpaść, jestem średni, ale zabawa jest najważniejsza ^^. Jeszcze zależy o której godzinie i w którym dniu to by się odbyło . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 jak ogarnę miejsce na dysku (bo jest za mało by zainstalować tf2) to na pewno wbije Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek202 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Nigdy nie grałem w tą grę, jutro prawdopodobnie będę ją miał, więc bardzo chętnie dołączę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek202 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Nie wiem może robię coś źle ale nie mogę znaleźć serwera :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Bo serwer jest wyłączony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blazing Burst Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Może wpadnę. Nick taki sam. I małe pytanko : Czy to 4 fun? Słyszałem w komentach jakby na serwerze był spontan :U Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Prawdopodobnie wpadnę,fajnie jest zagrać wreszcie z bronies a nie z hejterami kucaczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Zaraz wbije, mam nadzieję, że ktoś tam jest :DD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Może wbije, ciekawe czy ten serwer jeszcze działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EldarPL Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Z wielką chęcią zobaczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Serwer dla Brony? Ciekawe, Może wejdę. Od czasu do czasu pogrywam w tf2. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Warto sprawdzić czy jeszcze dycha serwer. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brony Gamer Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 niewiem czemu ale nie istnieje już chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts