Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Zdziwiło mnie że jeszcze nikt nie założył o nim tematu. Pierwszy raz pojawił się w odcinku ,,Huraganowa Fluttershy" a także w drugiej części ,,Ślubu w Canterlocie". Jego młodszym bratem jest Rumble. Thunderlane był jednym z uczestników ceremonii ślubu Shining Armora i Księżniczki Cadance. Brał również udział w szkoleniu w Akademii Wonderbolts w odcinku ,,Wonderbolts Academy". Jest w parze z Raindrops ( <3 ), która jest jego skrzydłową. (Niestety). Pod koniec odcinka łapie spadającą Rarity która się do niego przytula. Tutaj wrzucać to co z nim znajdziecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThunderKon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Moja ulubiona postać razem z Rumble'm. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Dużo artów z nim, bo to fajna postać. :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Z jakiegoś powodu mam w głowie shipping Thunderlane i Coco Pomel. ^^"""" Ładnie by ze sobą kontrastowali, ale też jedno mogłoby nauczyć się czegoś od drugiego i jakoś tak... pasują mi do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Z jakiegoś powodu mam w głowie shipping Thunderlane i Coco Pomel. ^^"""" Ładnie by ze sobą kontrastowali, ale też jedno mogłoby nauczyć się czegoś od drugiego i jakoś tak... pasują mi do siebie. Faktycznie. .-. Wyglądaliby uroczo. Kilka artów: Thunderlane jest słodki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Uwielbiam go, tak jak całą jego rodzinkę . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 (edytowany) Nom grzywa na żelu i jedziemy,ciekawe czy faktycznie stosuje żel a jak już to skąd go bierze? Postać fajna Edytowano Kwiecień 22, 2015 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 4, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2015 Up. Pewnie ze sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts