Black Hayate Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły na zabawy i eventy to możecie napisać tutaj. Ale po co nam to? Po prostu niech będzie i już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Może... hmm. Może jakaś zabawa, w której trzeba opisać jakąś chaosową umiejętność Discorda, jej efekty, działanie, co to jest, na czym polega. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 W ramach kary księżniczka Celestia nakazuje ci mieszkać z Discordem przez miesiąc... Co z tego wýniknie? Tylko w jakiej formie to zrobić? Chociaż to by się bardziej na sejsę RPG nadaje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 UP@ Tak, to mógłby być dobry pomysł na eventowe RPG, ew. zabawę. A może oddaje Equestrię pod władanie Discorda na tydzień (oczywiście Mane6 pilnowałoby go z elementami Harmonii, by nie zniszczył całego świata. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 2 minuty: Temat gdzie będą gry z Discordem >.> Taki słaby pomysł, nazwa tematu "Zmierz się z Discosiem i zobacz czy robisz lepszy chaos niż on" 3minuty: Zabawa "Co się kryje za skrótami"? Hajaje daje skrót jakieś Firmy i my musimy go chaotycznie/śmiesznie rozwinąć 3,5 minuty: Zabawa "Zchaosuj nick!" Hajatu daje nam jakiś nick gościa z foruma, a my go rozwijamy 7 minut: Zabawa "Chaos z Internetów" Śmieszne Memy z Internetów, regulamin taki jak zwykle 13 minuta: Nie mam pomysła ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Mam ideę na nowa zabawę, Głównie opiera się ona na zasadzie panujące w zabawach typu "Przypisz użytkownika" więc przedstawiam dwie opcje: 1. Hayate podaje nam nick kogoś z forum, a my za pomocą mocy dana nam przez discorda, opisujemy ta osobę, jako jego przeciwieństwo "1-2 odcinek II sezonu". 2. Hayate podaje nam opis osoby(oczywiście przeciwny), a my dopasujemy osobę Znając Discolestie, pewnie wybierze opcję 1. Bo mnie roboty x] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Ja mam propozycję na zabawę: Można by stworzyć dział " Chaosowe życzenia" (Czy coś w tym stylu), w którym można by składać sobie życzenia bez okazji albo takie wymyślne z jakiejś szczególnej okazji? Ortografia ~ Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Odświeżam temat! Nadal potrzebujemy waszych pomysłów, więc czekam na wasze propozycje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 14, 2015 Share Napisano Lipiec 14, 2015 Do działu wróciło coś na kształt życia, jednak nadal jest tu zbyt cicho jak na ostoję chaosu. Cóż może zasugerujecie co by tu zrobić by dział Discorda wzniósł się na wyżyny? Tylko wiecie, na razie metody pokojowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Jak myślisz Arceus? Ciekawy pomysł, jednak ja w tym temacie się za bardzo nie odnajduję. Jeśli sądzisz że powinien powstać taki temat to stwórz go (tak pozwalam Ci) ja niby też mogę, ale nie ukrywam z mojej strony to by było wszystko co bym wniósł (no i jeszcz terror wywołany dbamiem o porządek. Chcesz takowy stworzyć? Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts