Princess Celestia Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Hej! Nazywam się Princess Celestia i chciałabym założyć tu mój kącik artystyczny ^^ Mam mnóstwo prac na kartkach, ale niestety na razie nie mam jak je zeskanować. Dlatego wstawiam tylko dosyć szybko zrobiony art w programie Paint Tool Sai. Mam nadzieję, że nie jest okropny, i że wam się spodoba. http://www.tinypic.pl/l2v12bktpqjd EDIT: Chciałabym się jeszcze zapytać: jak dodać obrazek tak, aby się wyświetlał na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Popraw błąd przy wgrywaniu obrazka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestia Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Popraw błąd przy wgrywaniu obrazka Już poprawiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Obrazek w sumie bardzo ładny, ale ta grzywa wszystko zepsuła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Mi się podoba , Gratulacje , ja nie umiem lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestia Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Mi się podoba , Gratulacje , ja nie umiem lepiej Dziękuję! Obrazek w sumie bardzo ładny, ale ta grzywa wszystko zepsuła... Masz rację. Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Hmm... Jeśli rysujesz na tablecie to nie jest ani piękny ani brzydki. Jeżeli rysujesz na kompie myszką to jest B. ładny. Pozdrawiam.! Łap za rysunek.! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestia Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Hmm... Jeśli rysujesz na tablecie to nie jest ani piękny ani brzydki. Jeżeli rysujesz na kompie myszką to jest B. ładny. Pozdrawiam.! Łap za rysunek.! Dzięki. Tak naprawdę to niecały lineart zrobiłam na tablecie, a resztę myszką. Wiem to trochę dziwne, ale tak się złożyło, że byłam na dole, a tablet był na górze i lenistwo wzięło górę, więc zrobiłam resztę myszką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Nawet fajnie. Tylko ta grzywa zepsuła efekt. Ciało fajnie wyszło. No trudno ... czekam na kolejne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Wiem to trochę dziwne, ale tak się złożyło, że byłam na dole, a tablet był na górze i lenistwo wzięło górę, więc zrobiłam resztę myszką. rozwaliło Mnie to xD A co do wstawiania obrazków do tematu, >Najpierw musisz skopiować adres danego obrazka z internetu, ( link obrazka uzyskasz po naciśnięciu obrazka z przeglądarki prawym klawiszem myszy i min będzie "Kopiuj adres URL obrazka" >klikasz na "Odpowiedz" i w tej tabelce gdzie piszesz posta ,to na górze na jasnym tle jest taka mała ikonka (jakby "pocztóweczka") > "Wprowadź obrazek" i tam wklejasz wcześniej skopiowany link do obrazka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Chciałabym się jeszcze zapytać: jak dodać obrazek tak' date=' aby się wyświetlał na forum?[/quote'] Wstawiasz bezpośredni link do obrazka pomiędzy znaczniki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestia Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Dzięki <3 Dzięki <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestia Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Eh... Mam mnóstwo nowych rysunków, ale nie mam jak ich zeskanować. Może poproszę moją przyjaciółkę... W każdym bądź razie chciałam tylko powiedzieć, żebyście nie przejmowali się tym pierwszym artem. Był robiony naprawdę "na szybko", bo chciałam jak najszybciej otworzyć wątek. A, i jeśli ktoś jest zainteresowany: mogę zrobić komuś rysunki na zamówienie. Tysiąc razy lepiej idzie mi rysowanie na kartce... Niestety nawet jeżeli coś zamówicie i to narysuję, to nie obiecuję, że będzie to szybko wstawione(z wiadomych przyczyn). Trzymajcie się Princess Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Już wyczekuję na Następne . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Też nie mam jak skanować prac i muszę robić digi. Ale... można przecież zrobić zdjęcie aparatem cyfrowym! Ja ogólnie wolę zrobić zdjęcia niż skanować, bo wszystkie moje skanery były pożeraczami kolorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestia Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Hej! Wstawiam wam nowy obrazek. Nie jest za ładny... Ale może wam się spodoba. Po to stworzyłam ten wątek, byście mnie poprawiali i doradzali <3 Trzymajcie się Princess Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Mogłaby mieć nieco większy łepek^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestia Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Mogłaby mieć nieco większy łepek^^ Prawda... Dzięki za radę <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Najsio <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestia Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Najsio <3 Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 rozwaliło Mnie to xD A co do wstawiania obrazków do tematu, >Najpierw musisz skopiować adres danego obrazka z internetu, ( link obrazka uzyskasz po naciśnięciu obrazka z przeglądarki prawym klawiszem myszy i min będzie "Kopiuj adres URL obrazka" >klikasz na "Odpowiedz" i w tej tabelce gdzie piszesz posta ,to na górze na jasnym tle jest taka mała ikonka (jakby "pocztóweczka") > "Wprowadź obrazek" i tam wklejasz wcześniej skopiowany link do obrazka Właśnie chciałam t opowiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Celestia Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Właśnie chciałam t opowiedzieć Heh Hej (po raz kolejny)! Coś mam ostatnio fazę na Lunę... Macie nowego arta : Mam nadzieję, że się podoba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Prace są bardzo fajna. A portret luny powala. Z nudów amputowałem szyję Twojej lunie Po w miarę udanej operacji czeka na prostowanie nóg Tak wiem, jestem słabym chirurgiem. PS. Jak wam się udaje na tablecie zrobić takie proste linie mi za żadne skarby świata nie wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 scalefrom_pl; Oż jaka ciekawa korekta. Princess Celestia; korona chyba jest krzywa, ale tak to bardzo ładny portrecik^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Prace są bardzo fajna. A portret luny powala. Z nudów amputowałem szyję Twojej lunie Po w miarę udanej operacji czeka na prostowanie nóg Tak wiem, jestem słabym chirurgiem. PS. Jak wam się udaje na tablecie zrobić takie proste linie mi za żadne skarby świata nie wychodzi. Bo ona używa w SAI-u takiej linii którą da się wygiąć- znasz? Ps. Jestem tego pewna na 100 % Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts