Nightsinger Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ok ponieważ w temacie organizacyjnym zaczął się robić mały chaos, postanowiłem stworzyć oddzielny temat na luźną gadkę. Więc gadajcie, karmcie trolle i pamiętajcie Discord rules Celestia Drools. Link do komentarza
BoA Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Może ja zacznę : lubię naleśniki Link do komentarza
Pan E Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 A ja pociągi . I like trains kid to mój idol Link do komentarza
Ukeź Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Boże, I like trains <3 A tak skoro to offtop bialski... Ktoś się wybiera może na Nejiro do Lublina? Koniec roku szkolnego bodajrze 28-30 czerwiec, czy jakoś tak ^^ Link do komentarza
Pan E Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Gdyby to był konwent fantasy to tak ale manga to trochę nie moja działka , zresztą sama widziałaś . Link do komentarza
BoA Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 I like trains! Ja mam teraz straszną "fazę" na Charlie The Unicorn CHARLIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HEY CHARLIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link do komentarza
Ukeź Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Szkoda ;_; Ale Nejiro to Nejiro.. xD Jest fajne. Jest dziwne. Mój pierwszy konwent ;_; Ja nawet nie robię cosplayu w konwencji m&a xD A co do faz, ja tam fazuje na Tokio Hotel Link do komentarza
Nightsinger Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Ja może się wybiorę, zobaczę jak mi sesję wyznaczą i jak będę stał finansowo. Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jeśli jeszcze raz zobaczę tu posty typu "słowo" skopiowane setki razy w jednym poście to nie tylko user ucierpi, ale i cały spamerski temat wcisnę do kosza. Mam nadzieję, że się rozumiemy, bo chyba nikt nie lubi tak nam niepotrzebnych warnów? Link do komentarza
Nightsinger Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 WOW to było szybkie. Ale co racja to racja, pomimo że temat jest Off-topicowy i do małego spamu, ale bez przesady i z rozsądkiem czyli gadamy o wszystkim ale nie przeginamy z bezsensem wypowiedzi. Nie nawiązuję oczywiście do tego co było wcześniej, bo spamerski post usunąłem. Bawcie się dobrze ~Emronn Link do komentarza
Pan E Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ta, szybkie nie powiem... Ale jednak, DEEEESSSSSSSSSUUUUUUU !!! Link do komentarza
Recommended Posts